Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Cruisecontrol inbouwen


cruisecontrol inbouwen


Cruisecontrol inbouwen– snelheid naar keuze

Met een constante snelheid rijden is ontspannend, bespaart brandstof en is dus beter voor het milieu. Haal uw voet van het gaspedaal - met de MagicSpeed cruisecontrol.

 

Cruisecontrol met snelheidsbegrenzing inbouwen

Cruisecontrol ontlast de chauffeur op lange stukken want hij houdt de gekozen snelheid automatisch constant. Een overschrijding van de snelheidslimiet wordt op die manier gemakkelijk en veilig vermeden. Als wilt u inhalen kunt u het voertuig net als normaal gewoon versnellen.

 

Magicspeed MS880 cruisecontrol

Als de snelheid de hele tijd verandert doordat er werkzaamheden zijn of bij file rijden, kunt u ook overschakelen naar de functie voor snelheidsbegrenzing – dan wordt de ingestelde snelheidslimiet ook bij maximaal gasgeven niet overschreden. MagicSpeed MS 880 is alleen geschikt voor voertuigen met een elektrisch gaspedaal. De meeste auto's hebben
een elektronisch gaspedaal.

 

Bediening cruisecontrol

Afhankelijk van het type voertuig kunt u uit drie verschillende bedieningselementen kiezen.Combineer de basismodule met uw bedieningselement naar keuze. Een bedieningshendel aan de stuurkolom of bedieningselement voor montage op het dasboard.

 

Veilige bediening vanaf het stuur met de bedieningshendel. Deze optie lijkt hetzelfde als de af-fabriek cruisecontrole.


Stuurkolom luxe (BE5)

be5 bediening cruisecontrol


De BE5 stuurkolombediening heeft een luxe uitstraling.


Fleetaccess adviseert niet zelf de cruisecontrol in te bouwen. Cruisecontrol inbouwen is specialistisch werk en kan zonder de nodige apparatuur niet ingebouwd worden. Fleetaccess werkt uitsluitend met gecertificeerde monteurs die dagelijks auto elektronica installeren door heel Nederland. Losse verkoop is altijd mogelijk, informeer daarvoor bij onze verkoop binnendienst.
 

Offerte cruisecontrole aanvragen

(* = verplicht veld)