Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Stinger VIP

De Stinger VIP is de meest betrouwbare radardetector die momenteel verkrijgbaar is.  Naast radardetector kan de Stinger VIP ook worden gebruikt voor rittenadministratie. Handig voor de zakelijke rijder om zakelijke-, privé- en woon/werk-ritten gescheiden te houden. De Stinger VIP heeft een nieuw ontwikkelde MPHD antenne welke op 0.0001 GHz nauwkeurig kan meten. Dit is ongekend nauwkeurig.

 

stinger vip  radardetector


De nieuwste VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven in landen waar het is toegestaan. De verschillende radars werken op verschillende polarisaties. Een polarisatie is simpel gezegd de oriëntatie waarmee een radargolf zich voort beweegt. De nieuwste radars hebben een heel zwak signaal waardoor ze moeilijk te detecteren zijn. De “patch technology” van de Stinger VIP is wel in staat om de allernieuwste radars te onderscheppen. Om deze reden is de Stinger VIP momenteel ook de meest betrouwbare radardetector*.
 

stinger vip zonder lasershield radardetector


Ik word gek van het gepiep bij de DSI, hoe zit dat met de VIP?


Omdat de nieuwste MPHD antenne accurater reageert dan de Spectrum analyzer zal het gepiep minder zijn. Het grootste geheim zit hem in het computercenter van de nieuwe Stinger VIP. De Stinger VIP maakt zelf een profiel van de meest gereden routes en zal naar verloop van tijd steeds stiller worden.  Daarnaast kunnen veel vals meldingen worden gefilterd met de wel bekende SPeedSense (SPS). De SpeedSense zorgt ervoor dat onder een bepaalde snelheid alle signalen worden gemuted.

 

Wat is het verschil tussen de MPHD antenne en de huidige Spectrum Analyzer?


MPHD staat voor Multi Polarity High Definition. De nieuwste MPHD antenne heeft een extreem nauwkeurig meetbereik waardoor de nieuwste en modernste radar apparatuur gemeten kan worden.  De oude Spectrum Analyzer antenne heeft een minder nauwkeurig meetbereik en heeft niet altijd de mogelijkheid om bijtijds de nieuwste zwaksignaal radar apparatuur te detecteren.
 

Ongelofelijk gebruiksgemak


De nieuwste Stinger aanwinst is modern vorm gegeven en misstaat absoluut niet in uw auto. Uiteraard kan alles weg gebouwd worden of juist in het zicht, zodat u helder en duidelijk zicht heeft. De plaatsing van het display wordt altijd in overleg met onze monteurs gedaan. Zij hebben hier ruimschoots ervaring hiermee, zodat u een goed advies krijgt.

De alarmering van de Stinger VIP is revolutionair in zijn eenvoud. Het display is continue op de achtergrond aanwezig en zodra er alarm is zal deze duidelijk oplichten met verschillende kleurcoderingen. Een heldere kleurcodering zorgt ervoor dat een minimale blik op uw Stinger voldoende is.


Groene display; niks aan de hand, rijd relaxed verder
Oranje display; onderdrukt alarm
Rood display; maximale attentie

 


De complete interface is ondersteund door duidelijke pictogrammen en een gebruiksvriendelijke interface.

 

 

Fiscaal aftrekbaar?


Wanneer u een eigen bedrijf heeft waarbij u ritregistratie nodig heeft ? Dan kunt u de Stinger gebruiken als ritregistratie en fiscaal aftrekbaar maken. Voor uw persoonlijke situatie verwijzen wij u naar uw huidige accountant of boekhouder. Deze kan uw situatie goed beoordelen.
*alleen in landen waar toegestaan.


stinger vip radardetector

 
Offerte voor de Stinger VIP?


Wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen voor uw auto? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe voor de nieuwe Stinger VIP. Fleetaccess levert en installeert door heel Nederland op locatie. Tevens hebben wij een landelijk netwerk met overdekte eigen inbouwlocaties. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 088 – 0123 300.

(* = verplicht veld)