Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Laadruimtebeveiliging

Voor veel bedrijfswagens is alleen een autoalarm niet voldoende. In tegenstelling tot personenauto's bestaan bedrijfswagens vaak uit twee compartimenten. Hiervoor is een aparte laadruimtebeveiliging vaak noodzakelijk. Wij bieden de mogelijkheid om het autoalarm gemakkelijk uit te breiden met een laadruimtebeveiliging. Hierdoor staan uw spullen s'nachts veilig en kunt u met een gerust hart de auto parkeren.
Veel verzekeringen verplichten een klasse 2 of 3 met aparte laadruimtebeveiliging. Fleetaccess installeert  100% SCM goedgekeurde laadruimtebeveiligingen. Wij werken niet met ultrasoon-sensoren maar met een radarbeveiliging. Dit verminderd de kans op storingen en valse meldingen.

Raamroosters

raamrooster bedrijfsauto

Veel bedrijfswagens hebben achterin ramen zitten die gemakkelijk in te slaan zijn. Als uitbreiding op een autoalarm met laadruimtebeveiliging bieden wij ook raamroosters voor elk model bedrijfswagen. Hierdoor kan niet zomaar via de achterramen worden ingebroken. De praktijk wijst uit dat de combinatie autoalarm en raamroosters het voor dieven erg moeilijk maakt om in te breken.

Heeft u een specifieke vragen over bedrijfswagenbeveiliging? Neem dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst. Zij geven u een professioneel advies.

 

 

aanbevolen links:

- autoalarmen

- parkeersensoren

- achteruitrijdcamera 


Offerte aanvragen


aanbevolen links:Offerte  

 

(* = verplicht veld)