Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

CCV SCM Voertuigvolgsysteem

ccv scm voertuigvolgsysteem met anti-jamming

Waarom een CCV SCM voertuigvolgsysteem kopen bij Fleetaccess?


 • CCV SCM voertuigvolgsysteem geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen CCV SCM voertuigvolgsysteem op locatie bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 28 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2.900 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >25.000 autoalarmen geinstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren voor particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst  welke dag en nacht bereikbaar is;
 • CCV / SCM / KIWA / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes  zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi.

LET OP - CCV neemt keurmerk over van VbV
Per 1 juli 2019 heeft VbV het voertuigbeveiliging keurmerk overgedragen aan CCV. Alle voertuigvolgsystemen die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan de nieuwe
CCV SCM regelgeving 2019.


CCV SCM Voertuigvolgsysteem, klasse 4 autoalarm


Het CCV SCM voertuigvolgsysteem is afgelopen jaren flink gewijzigd en is inmiddels meer da een voertuigvolgsysteem. De nieuwe generatie voertuigvolgsystemen zijn voorzien van een laatste technologische ontwikkelingen zoals anti-jamming. Door de snelle ontwikkeling van volgsystemen worden steeds meer auto’s sneller teruggevonden en minder vaak gestolen. Het CCV SCM voertuigvolgsysteem moet altijd verplicht worden aangesloten op een PAC erkende meldkamer. Een PAC erkende meldkamer kan als enige een repatriëring in gang zetten bij een autodiefstal.  


Fleetaccess biedt als ENIGE aanbieder een voertuigvolgsysteem met anti relay attack!


Het CCV SCM voertuigvolgsysteem kan optioneel worden aangeboden met anti relay attack. Het voertuigvolgsysteem wordt veelal ingebouwd op basis van het af-fabriek autoalarm. Het af-fabriek alarm is vaak niet afdoende om het voertuig te beveiligen tegen relay attack. Bij relay attack kopiëren dieven het ontgrendelingssignaal tussen sleutel en auto en merkt het voertuigvolgsysteem geen diefstal op. Fleetaccess biedt al enige aanbieder in Nederland een voertuigvolgsysteem met 24/7 beveiliging tegen relay attack. Het CCV SCM voertuigvolgsysteem wordt gecombineerd met de Keyless Protector van Fleetaccess. De Keyless Protector is een microchip welke rondom de batterij van de sleutel komt, waardoor de sleutel automatisch binnen 3 minuten onbereikbaar wordt.

Voertuigvolgsysteem 24/7 gekoppeld met een PAC meldkamer


De auto is 24/7 verbonden met de meldkamer, bij een poging tot diefstal of poging tot jamming zal de meldkamer direct worden ingelicht. In veel gevallen blokkeert de auto direct door de anti-jamming detectiemodule Wanneer het voertuigvolgsysteem jamming detecteert blokkeert automatisch de startonderbreker en kan de auto niet meer worden gestart. Wanneer de auto al rijdt kan de auto niet meer gestart worden als het contact uit gezet wordt.  In combinatie met de Keyless Protector kan de auto ook niet meer gestolen worden door relay attack. Hierdoor geniet u van maximale veiligheid.

Mocht onverhoopt het voertuig toch gestolen worden dan wordt deze vaak binnen 1-2 dagen na diefstal teruggevonden door het CCV SCM voertuigvolgsysteem. Door de steeds verder doorontwikkelde technologie wordt het voor dieven steeds moeilijker om een auto daadwerkelijk te stelen.

CCV SCM Voertuigvolgsysteem gekoppeld met het autoalarm, klasse 5 autoalarm


Het voertuigvolgsysteem kan worden gekoppeld aan een CCV SCM alarmsysteem met of zonder hellingshoekdetectie. Hiermee wordt het systeem opwaardeert naar CCV SCM klasse 5. Klasse 5 is uitsluitend een koppeling tussen het alarmsysteem en voertuigvolgsysteem.
Wanneer de koppeling is gemaakt zal bij alarm direct een melding richting de meldkamer worden gestuurd, zodat deze direct opgevolgd kan worden. De eigenaar zal direct bij een melding worden ingelicht. In sommige gevallen kan dit ook via een app op de telefoon.

Kenmerken CCV SCM voertuigvolgsysteem


-    Voertuigvolgsysteem
-    Startonderbreker in combinatie met anti-jamming
-    Optioneel met Keyless Protector tegen relay attack!
-    Noodstroombatterij
-    24/7 monitoring
-    Verplichte aansluiting op PAC erkende meldkamer
-    CCV SCM certificaat ten behoeve van de verzekering;

Indien er toch nog onduidelijkheden zijn over het voertuigvolgsysteem adviseren wij onderstaande veel frequently asked questions door te lezen.

ccv scm voertuigvolgsysteem

FAQ – veel gestelde vragen CCV SCM voertuigvolgsysteem


Indien er toch nog onduidelijkheden zijn over het autoalarm adviseren wij de veelgestelde vragen te bekijken over het CCV SCM voertuigvolgsysteem.

Is een CCV SCM voertuigvolgsysteem ook een autoalarm?


Nee, een volgsysteem beschermt alleen tegen diefstal, niet tegen inbraak. De meeste mensen denken dat een voertuigvolgsysteem ook een functie heeft bij inbraak, maar dat is helaas niet zo. Een CCV SCM autoalarm gaat af bij het inslaan van een ruit of openbreken van een portier. Het voertuigvolgsysteem is bedoeld voor opsporing van de auto tijdens of na diefstal. In combinatie met onze keyless protector voorkomt u wel inbraak door middel van relay attack.

Beveiligd het CCV SCM voertuigvolgsysteem mijn auto tegen relay attack?


Nee, het voertuig is met alleen een CCV SCM voertuigvolgsysteem niet beschermd tegen relay attack. Fleetaccess biedt als enige CCV SCM alarm installateur een oplossing tegen relay attack. Wij combineren een voertuigvolgsysteem met de keyless protector. Hierdoor kan een dief niet meer de sleutel kopieren, want de keyless protector blokkeert het relay signaal. Met een keyless protector is de sleutel naar 3 minuten stil liggen niet meer bereikbaar voor relay attack. Door onze keyless protector te combineren met een CCV SCM voertuigvolgsysteem is het voertuig perfect beveiligd!

Wie kan de positie zien van mijn voertuig?


Conform de AVG regelgeving mag niet zomaar iedereen de positie van het voertuig opvragen. In de regel is de enige die weet waar het voertuig is de klant zelf. Tenzij er sprake is van een passieve/actieve melding op het voertuig. Bij een dergelijke melding kan de meldkamer een locatie verzoeken. Bij een eventuele diefstal is het voertuig voor de klant niet meer zichtbaar en uitsluitend zichtbaar voor de meldkamer. In geval van een officieel bevel van de officier van justitie is de meldkamer verplicht mee te werken aan een locatie bepaling.

Wat kost een PAC erkende meldkamer?


Er zijn verschillende tarieven voor een PAC erkende meldkamer. Fleetaccess kan een meldkamer leveren vanaf 18.25 incl. BTW per maand. Optioneel zijn extra diensten bij te kopen.


Ik heb een app op mijn telefoon waarmee ik de auto kan volgen, is dat hetzelfde?


Nee, de connected-car app is bedoeld als comfort systeem en niet ter beveiliging. Dieven kunnen connected apps van het voertuig blokkeren en daardoor de auto niet meer traceerbaar maken. Daarnaast zijn de connected-car apps niet SCM gecertificeerd, omdat zij meestal niet aan de gestelde eisen voldoen.


Kan ik zelf een PAC erkende meldkamer regelen?


Een eigen meldkamer uitzoeken is helaas geen mogelijkheid. De meldkamer zit gekoppeld aan een bepaalde merk en type CCV SCM voertuigvolgsysteem. Het voertuig bijschakelen op een eventuele bestaande meldkamer van bijv. een huis is dus niet mogelijk. Tenzij dit toevallig dezelfde meldkamer is. Onze adviseur kan u vertellen welke meldkamer gebruikt gaat worden.


Zit er een app bij het CCV SCM voertuigvolgsysteem?


Afhankelijk van het gekozen abonnement is een app beschikbaar bij het voertuigvolgsysteem. Hiervoor kunnen additionele kosten worden gerekend. Informeer hiervoor bij onze adviseurs.

Moet ik vooraf een meldkamer registreren of kan dit achteraf na installatie?


Naar de installatie kan pas een PAC erkende meldkamer worden aangesloten. Tijdens de installatie worden deze instructies door onze installateur toegelicht. Voor vragen hiervoor kan altijd een van onze adviseurs worden gecontacteerd.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement