Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Klasse 5 alarm

klasse 5 alarm aanbieding

 

Waarom een SCM klasse 5 alarm kopen bij Fleetaccess?


 • SCM klasse 5 alarm geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen SCM klasse 5 alarm kan op locatie bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 28 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2900 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >25000 autoalarmen geinstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren aan particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is;
 • SCM / KIWA / CCV / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes  zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op 088 - 0123 300.

Klasse 5 alarm - autoalarm gekoppeld met voertuigvolgsysteem


Een SCM klasse 5 alarm is een autoalarm gekoppeld aan een voertuigvolgsysteem dat uw auto 24 uur per dag en 7 dagen in de week volgt. Een SCM klasse 5 alarm is het beste wat u kunt krijgen voor uw auto. Wanneer u kiest voor optimale veiligheid kunt u het beste kiezen voor een autoalarm klasse 5. Met een klasse 5 alarm heeft u alle mogelijke vormen van autobeveiliging.


Een klasse 5 alarm kent twee varianten. Veel Europese automerken hebben af-fabriek een SCM goedgekeurd klasse 3 alarm. In de meeste gevallen kan dit autoalarm worden gebruikt als basisbeveiliging voor het klasse 5 alarm. Dit is niet altijd het geval.


Zo heeft bijvoorbeeld een Porsche uit Duitsland, België, Amerika, etc. geen goedgekeurd af-fabriek klasse 3 alarm. Dit af-fabriek autoalarm moet volledig worden aangepast om een SCM klasse 3 alarm van te maken. Informeer daarom eerst bij onze verkoop voor de mogelijkheden.
 

Heeft u al een af-fabriek autoalarm? Klik dan hier.
 

Het product wat wij hier omschrijven is een volledig nieuw klasse 5 autoalarm. Dit autoalarm wordt opgebouwd vanaf klasse 1 (=startonderbreker af-fabriek) tot en met 5. 

 

Basisbeveiliging klasse 3

 

  

Fleetaccess maakt als basisbeveiliging voor het klasse 5 alarm gebruik van een autoalarm met extra autorisatie. Dit is verplicht. Wij leveren alarmsystemen van COBRA en DEFA, afhankelijk van de autorisatiemethode welke de klant wenst. Wij hebben draadloze autorisatie, waarbij alles via de originele sleutel blijft gaan. Tevens hebben wij handmatige autorisatie, waarbij u handmatig het alarmsysteem uitschakelt.

De alarmsystemen zijn kwalitatief de beste autoalarmen die er verkrijgbaar zijn. Per 1.1.2015 is extra autorisatie verplicht, het alarmsysteem mag niet alleen meer via de originele sleutel bediend worden. Meer informatie hierover is te vinden bij het alarmsysteem met hellingshoekdetectie.  

Het alarmsysteem kan onmogelijk storingen in uw auto veroorzaken. Het is geschikt voor elk merk auto en functioneert zoals een af-fabriek alarm. Het alarm wordt bediend via de originele sleutels en is binnenin onzichtbaar. Een buitenstaander merkt niet dat het alarm niet origineel af-fabriek is.
 

Het SCM alarmsysteem wordt volledig door de computer ingesteld en is daardoor altijd optimaal afgesteld. Dit verminderd de kansen op eventuele storingen.

 

Extra autorisatie ten behoeven van klasse 3 alarm

 
Vanaf 1.1.2015 is extra autorisatie verplicht bij een klasse 3 alarm. Extra autorisatie is niet meer dan een extra toestemming dat de auto gestart mag worden. Hiermee is  het voor dieven praktisch onmogelijk om middels moderne diefstal apparatuur, bijvoorbeeld: OBD killers, "Polenschlussels", etc. de auto te stellen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.
 
Wilt u weten waarom extra autorisatie noodzakelijk is? Klik hier.

 

Merken autoalarm klasse 5


Fleetaccess installeert verschillende merken volgsysteem met anti-jamming. Wij installeren het COBRA volgsysteem van Vodafone Automotive en het MI50 volgsysteem van Moving intelligence. Elk volgsysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag.
 
Fleetaccess doet al jaren lang zaken met deze partijen en hebben zich in het verleden ruimschoots bewezen. Zo worden beide volgsystemen gebruikt bij verschillende gerenommeerde automerken zoals Porsche, BMW, Landrover en Mercedes. De klasse 4 alarmsystemen welke wij gebruiken behoren tot de beste merken die er verkrijgbaar zijn. 100% storingsvrij en gerenomeerde partijen. 


Jammingdetectie maakt (her)starten auto onmogelijk

 
Om het gebruik van jamming bij voertuigvolgsystemen tegen te gaan wordt er gebruik gemaakt van jamming detectie.  Dit is één van de nieuwe eisen gesteld door het VbV aan een voertuigvolgsysteem. Jamming is het verstoren van de GPS, GPRS en GSM communicatie, waardoor het voertuigvolgsysteem de positie niet meer kan doorgeven aan de meldkamer na diefstal. Als de crimineel toch een jammer gebruikt zal een extra startonderbreker worden ingeschakeld waardoor het (her)starten van de auto niet meer mogelijk is.  Alleen wanneer uw auto gejammed wordt zal de extra startonderbreker vrijgegeven moeten worden. Het vrijgeven van de extra startonderbeker kan middels een app, via de meldkamer of een draadloze transponder. In praktijk zal dit weinig voorkomen.
 

Meldkamer - vanaf slechts 23,76 per maand (incl. 21% BTW)
 

Het volgsysteem klasse 5 is gekoppeld aan een PAC erkende meldkamer. Afhankelijk van het volgsysteem zijn er verschillende meldkamer zoals G4S en MPL alarmsysteem. De meldkamer biedt uw auto een optimale veiligheid. Onze meldkamers zijn transparant en hebben geen wurgcontracten. De meeste contracten zijn maandelijks opzegbaar. Het klasse 4 meldkamer abonnement wordt meestal afgesloten voor een termijn van 1 jaar. 


Ritregistratie en uw klasse 5 alarm
 

Als een van de weinig aanbieders heeft ons klasse 5 alarm een dubbele functie. U betaalt met uw klasse 5 alarm niet alleen voor een autoalarm, maar u heeft ook gelijk een ritregistratiesysteem. Het volautomatisch ritregistratiesysteem registreert helder en duidelijk elke rit van A naar B. U kunt gemakkelijk via het internet de laatste ritten downloaden, om een sluitende kilometeradministratie te maken. U kunt deze extra dienst al afsluiten voor een gering extra bedrag per maand.
 

Wat is uw voordeel met ons klasse 5 alarm?

 

  Rittenadministratie uitbreiding mogelijk tegen geringe vergoeding per maand
  Geen bediening vereist, alles gaat vanzelf en u heeft er geen omkijken naar
  Hetzelfde als een af-fabriek alarmsysteem bij verschillende gerenommeerde automerken*
  Goedkope erkende PAC meldkamer vanaf 23,76 incl. 21% BTW per maand voor 1 jaar.
  Geschikt voor elk automerk en storingsvrij
  Geschikt voor herinbouw van oude auto naar nieuwe auto

 

* vraag ons welke automerken precies

 

Andere SCM autoalarmen:

- klasse 1 alarm
- klasse 2 alarm
- klasse 3 alarm
- klasse 4 alarm
- klasse 5 alarm met af-fabriek klasse 3 alarm
 

 

autoalarm klasse 5 aanbieding

 

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een Autoalarm klasse 5? Wij beantwoorden uw vragen binnen één werkdag.


U kunt ook eens in onze Klasse alarm webshop een kijkje nemen. Ga dan naar www.klassealarm.nl

Mocht u graag iemand telefonisch vragen willen stellen, zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar.

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 op  het nummer 088 - 0123 300. Een email sturen mag ook altijd.
 

WIJ LEVEREN ZOWEL AAN PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN!

Offerte aanvragen autoalarm klasse 5

(* = verplicht veld)