Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Over ons

Fleetaccess biedt een totaaloplossing op het gebied van auto-elektronica voor bedrijven en particulieren. Fleetaccess focust zich op maximale  kwaliteit tegen een gunstige prijs kwaliteit verhouding. De duurste  is niet altijd de beste en de goedkoopste niet altijd de slechtste. Zowel bedrijven als particulieren zijn opzoek naar een balans tussen prijs en kwaliteit. Hiervoor bent u bij Fleetaccess aan het juiste adres.
 

Fleetaccess heeft ondertussen al  10 jaar ervaring in de branche en weet voor haar klanten de perfecte prijs kwaliteitsverhouding samen te stellen. Fleetaccess bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers waarbij service en kwaliteit voorop staat. Fleetaccess is dagelijks actief door heel Nederland heen. Inbouw op locatie is voor ons geen enkel probleem. Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren, iedereen is welkom.
 

Voor bedrijven biedt Fleetaccess een interessante totaaloplossing voor het gehele wagenpark. Doordat Fleetaccess samenwerkt met een aantal verschillende partners bieden wij een totaaloplossing voor het wagenpark. Tussen deze partners is een nauwe samenwerking waarbij de kwaliteit kan worden gewaarborgd.
 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het leveren van alarmsystemen, carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrole, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen, chiptunen, etc.
 

Fleetaccess streeft erna om ten alle tijden een A-kwaliteit te bieden tegen B-prijzen, met 5 jaar inbouwgarantie en een maximale klanttevredenheid.

hoofdkantoor Fleetaccess B.V.