Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Beveiliging per automerk
Elk auto heeft zijn eigen beveiliging af-fabriek. Niet elke auto is even goed beveiligd en daarmee per definitie ook echt veilig. Fabrikanten hebben de afgelopen jaren behoorlijk steken laten vallen als het gaat om veiligheid. Iedereen kent nog de pincode-pads van vroeger waarbij voor het starten en code ingetypt moest worden. Eigenlijk als je het daarmee vergelijkt was dat veiliger dan vandaag de dag auto's zijn.

Vandaag de dag hebben wij te maken met de moderne dief welke binnen no-time een auto kan stelen door relay attack, OBD killers, CANbus manipulatie en nog veel meer. Een auto anno heden is er door alle moderne technieken niet veiliger op geworden.

Fleetaccess levert al jaren beveliging op maat per auto, waarbij wij kijken naar de meest moderne diefstal methodes. Omdat niet elke auto even "belangrijk" is voor het dievengilde hebben wij een korte toelichting per automerk gegeven.

audi beveiliging scm ccv bmw beveiliging scm ccv mercedes beveiliging scm ccv beveiliging land rover range rover scm ccv tesla beveiliging scm ccv beveiliging volvo scm ccv beveiliging volkswagen scm ccv

- Audi beveiling met SCM autoalarm
- BMW beveiliging met SCM autoalarm
- Mercedes beveiliging met met SCM autoalarm
- Landrover beveiliging met SCM autoalarm
- Tesla beveiliging met SCM autoalarm
- Volvo beveiliging met SCM autoalarm
- Volkswagen beveiliging met SCM autoalarm

Wij hebben voor alle merken het ideale SCM autoalarm of SCM voertuigvolgsysteem geselecteerd voor maximale veiligheid van het voertuig.

(* = verplicht veld)