Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Achteruitrijcamera
Een achteruitrijcamera mag niet ontbreken op uw auto. Een achteruitrijcamera is namelijk een extra set ogen, die de kans op een aanrijding verkleinen. Het biedt extra ondersteuning bij het achteruitrijden, inparkeren en zelfs bij het invoegen op de snelweg. Ook op zoek naar een achteruitrijcamera? Bij Fleetaccess vind je een uitgebreid assortiment.


achteruitrijcamera

 

Achteruitrijcamera’s: de mogelijkheden

Voor iedere situatie en type auto is een andere camera of totaaloplossing geschikt. Heeft u een hoge, of juiste lange auto? Of heeft u een bedrijfswagen of een camper? De mogelijkheden zijn enorm. Dit zijn onze verschillende type camera’s:

  • Inbouwcamera: een ingebouwde camera aan de achterzijde van de auto;
  • Onderbouwcamera: een camera die eenvoudig te monteren is aan de bumper of handgreep van de kofferbak;
  • Opbouwcamera: een camera die simpel te bevestigen is aan het dak van de auto;
  • Kentekenplaatcamera: een kentekenplaat met ingebouwde camera.

Met de juiste achteruitrijcamera kunt u veiliger bewegen over de weg. Kwaliteit is daarom van groot belang. Fleetaccess biedt uitsluitend camera’s van A-merken, zoals Waeco en Carvision. Zo bent u verzekerd van de veiligste apparatuur op uw auto.
 

Extra opties


Afhankelijk van uw wensen biedt Fleetaccess extra opties. Opties die de gebruikservaring van de achteruitrijcamera vergroten. Zoals:

  • Parkeersensoren: combineer uw achteruitrijcamera met een set parkeersensoren om het achteruit inparkeren te vergemakkelijken.

  • Draadloze verbindingen: het is niet altijd mogelijk een verbindingskabel van uw camera naar de monitor op het dashboard te trekken. Een Wifi-verbinding is dan de oplossing.

  • HD-monitor: wilt u het allerbeste beeld, zowel overdag als in de nacht? Met een HD-monitor ziet u altijd duidelijk wat er achter uw voertuig gebeurt.

  • Geluid: wilt u niet alleen achter uw voertuig kunnen kijken, maar ook kunnen luisteren? Combineer uw camera met een microfoon en hoor wat er achter u gebeurt.

 

achteruitrijcamera carvision

 

Af-fabriek achteruitrijcamera’s

Verschillende modellen auto’s bieden u al bij aankoop de optie een achteruitrijcamera in te laten bouwen. Deze modellen hebben speciaal ontwikkelde achteruitrijcamera’s die perfect aansluiten bij het uiterlijk of de specificaties van de auto. Het is aan te raden deze af-fabriek camera te installeren als dat tot de mogelijkheden van uw auto behoort. Wilt u de kosten drukken? Fleetaccess biedt voor sommige modellen ook systemen met dezelfde look and feel als de af-fabriek variant.


af-fabriek achteruitrijcamera audi volkswagen

 

Achteruitrijcamera inbouwen

Met alleen de aanschaf van een achteruitrijcamera bent u er nog niet. De juiste inbouw van de camera is namelijk de belangrijkste stap naar een veiligere rijervaring. Kleine fouten in de installatie kunnen namelijk grote gevolgen hebben. Een stevige bevestiging, een goede aansluiting van de techniek en de tactische positie van de camera zijn daarom cruciaal. Daarnaast zorgt een juiste inbouw voor de mooiste afwerking. De specialisten van Fleetaccess helpen u graag met advies en installatie van uw achteruitrijcamera. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Audi achteruitcamera achteraf inbouwen
Fleetaccess levert originele producten voor úw auto, bijvoorbeeld voor uw Audi. De achteruitrijcamera’s van dit merk zijn in veel gevallen voorzien met extra’s als livebeeld op de monitor bij de bestuurder, dynamische hulplijnen bij het achteruitrijden en zelfs vrij selecteerbare parkeermodi. Geïnteresseerd? De specialisten binnen Fleetaccess staan voor u klaar om u te helpen bij de installatie van deze camera’s.
Maar niet alleen voor Audi-camera’s staan we voor u klaar. We hebben een uitgebreide expertise voor de volgende merken:
- Audi
- Volkswagen
- Porsche (nieuwe Cayenne, 991, Panamera, Boxter)
- BMW
- Mercedes
 

Achteruitrijcamera inbouwen camper

Voor een camper is een achteruitrijcamera een absolute aanrader. Door de grote omvang en het ontbreken van voldoende zicht door de achterruit is achteruitrijden moeilijk en zelfs gevaarlijk. Een achteruitrijcamera is dé oplossing. Een camera levert extra zicht aan de achterkant van de camper, en daarmee extra veiligheid, op. Bovendien is de camera dat te gebruiken als een achteruitkijkspiegel tijdens het rijden. 
Voor campers zijn meerdere camera’s geschikt, maar voor buscampers zijn derde remlicht camera’s ideaal. Dit is een camera die in het derde remlicht is verwerkt. We vervangen het originele derde remlicht van de camper door een derde remlicht mét camera en de installatie is gereed. In tegenstelling tot andere camera’s hoeven we hiervoor geen gat in de camper te boren.

Achteruitrijcamera laten inbouwen kosten

De kosten voor het inbouwen van een achteruitrijcamera verschillen enorm. Welke camera moet geïnstalleerd worden? Op welk voertuig? En wilt u handige extra’s toevoegen, zoals parkeersensoren? We bieden u daarom vrijblijvend, professioneel advies op maat. Vul hieronder uw gegevens in om een persoonlijke offerte te ontvangen.

Offerte achteruitrijcamera aanvragen

 

(* = verplicht veld)