Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Blu-Eye Target

Voorkom verassingen en laat u tijdig waarschuwen voor naderende hulpdiensten!

De target Blu Eye is een uniek veiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten zoals een politieauto of ambulance, u krijgt de waarschuwing zelfs als de hulpdiensten u zonder zwaailichten en/of sirene naderen. Met de Target Blu Eye krijgt u een waarschuwing in de auto middels akoestische signalen en ziet u aan de signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay wat de afstand van de naderende hulpdienst is.


TETRA technologie


Het Target Blu Eye systeem is gebaseerd op TETRA technologie, dit is de basis van het C2000 netwerk waar de Nederlandse hulpdiensten gebruik van maken. Deze zeer geavanceerde technologie zorgt er voor dat u altijd gewaarschuwd wordt als de hulpdiensten u naderen, zo kunt u vroegtijdig actie ondernemen om veilig plaats te maken voor de naderende voertuigen. De Target Blu Eye zal u waarschuwen voor de aanwezigheid van:

•    Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politieauto’s)
•    Politiemotoren
•    Brandweerwagens
•    Ambulances


blu-eye inbouwen

Target Blu Eye is toegestaan in heel Europa

Uitgebreid onderzoek in wet-en regelgeving heeft uitgewezen dat het Target Blu Eye systeem wettelijk is toegestaan in heel Europa. De Target Blu Eye informeert u alleen over de aanwezigheid van hulpdiensten en maakt daarbij geen onderscheid tussen de verschillende hulpdiensten, dit maakt het systeem legaal in heel Europa. Tevens worden radioberichten die via het TETRA netwerk verzonden worden niet door het Blu eye systeem uitgezonden, ook daarmee wordt voldaan aan de geldende Europese wetgeving.
Prijs opvragen Blu-Eye inbouwen

(* = verplicht veld)