CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

BMW beveiliging
bmw beveiliging

Als u recent een BMW heeft aangeschaft is het mogelijk dat uw verzekeraar vereist dat de BMW eerst beveiligd dient te worden voordat zij uw auto in dekking nemen. Dat doet u met een Kiwa SCM goedgekeurd BMW klasse alarm van Fleetaccess!

Onze productspecialisten leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit om uw BMW SCM gecertificeerd te beveiligingen met een BMW alarm conform de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. Neem contact met ons op via 088-0123300 of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Af-fabriek BMW alarm certificeren?


Het is mogelijk dat uw BMW al voorzien is van een af-fabriek BMW klasse 3 alarm. BMW noemt dit een code (S) 302 BMW alarmsysteem. Voor veel verschillende BMW modellen kunnen wij dit alarmsysteem certificeren. Helaas is een BMW met enkel een af-fabriek BMW alarmsysteem niet optimaal beveiligd.

De meeste modellen van BMW zijn uitgerust met keyless entry en/of keyless go, waardoor de auto te openen en starten is zonder de sleutel te bedienen. Het keyless entry systeem is zeer gemakkelijk op afstand te hacken middels de ‘relay attack’ inbraaktechniek, waarbij het sleutelsignaal wordt gekopieerd. In de meeste gevallen zal de BMW sleutel eerst beveiligd moeten worden tegen een relay attack voordat het af-fabriek BMW klasse 3 alarm gecertificeerd kan worden. Dat doet u met de SCM gecertificeerde KE01 Keyless Protector. 
 
De installatie van de Keyless Protector en het certificeren van het BMW alarm kunt u bij ons in één keer regelen. Met de SCM KE01 Keyless Protector als aanvulling op uw af-fabriek BMW klasse 3 alarm bent u goed beveiligd tegen zowel fysieke inbraak als tegen een hack op afstand!

SCM gecertificeerd BMW alarm klasse 3 met hellingshoekdetectie


Het komt vaak voor dat een BMW niet uitgerust is met een BMW alarm, zoals een af-fabriek BMW klasse 3 alarmsysteem. Dat kan omdat deze optie simpelweg niet is aangevinkt, maar ook omdat de auto bijvoorbeeld geïmporteerd is. Standaard is een Europees geleverde BMW al voorzien van een SCM goedgekeurde startonderbreker, maar moet het uitgebreid worden met een SCM BMW klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie.

Het SCM klasse 3 BMW alarm met hellingshoekdetectie beveiligt de auto tegen inbraak en diefstal. Alle bewegende delen zoals de portieren, motorkap en kofferklep zullen worden beveiligd. Er wordt een interieursensor geplaatst dat beweging in uw BMW detecteert en de hellingshoekdetectie zal het BMW alarm af laten gaan zodra de auto opgekrikt of weggesleept wordt.

Dankzij de dubbele autorisatie van het aftermarket BMW klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie wordt uw auto óók beveiligd tegen diefstal via relay attack. De auto is daarmee ook niet meer te zonder sleutels te stelen!

BMW alarm met hellingshoekdetectie SCM BMW klasse 3 alarm


SCM BMW klasse 4 of BMW klasse 5 Voertuigvolgsysteem


Mogelijk wordt er voor uw BMW een hogere beveiligingseis gesteld dan alleen een SCM BMW klasse 3 alarm. Het SCM BMW klasse 3 alarm voor BMW kan worden uitgebreid met een SCM BMW klasse 4 voertuigvolgsysteem. Het voertuigvolgsysteem zorgt ervoor dat de BMW altijd te traceren is en gemakkelijk terug te vinden na diefstal. 

Door een koppeling te maken tussen het SCM BMW klasse 3 alarm en het SCM BMW klasse 4 voertuigvolgsysteem kunt u de voertuigbeveiliging van uw BMW upgraden naar SCM klasse 5. Dankzij de alarmkoppeling zal er automatisch verbinding gelegd worden met de PAC erkende meldkamer zodra uw BMW alarm afgaat. Zo bent u direct op de hoogte als uw BMW alarm slaat.

Het SCM klasse 4/5 voertuigvolgsysteem is aangesloten bij de goedkoopste PAC erkende meldkamer van Nederland en is al beschikbaar vanaf €18,25 inclusief BTW per maand!

BMW alarm met voertuigvolgsysteem SCM BMW klasse 4 alarm


BMW alarm met voertuigvolgsysteem SCM BMW klasse 3 alarm

Vrijblijvende verzekeringspolis controle voor uw BMW alarm


Wij kunnen het ons goed voorstellen dat de genoemde termen in uw verzekeringspolis wat abstract voor u zijn. Voor ons is dit dagelijkse kost. We hebben met onze ruim 13 jaar ervaring vrijwel iedere eis in veelvoud voorbij zien komen en hebben altijd een passende oplossing kunnen bieden. We helpen u dan ook graag verder met een persoonlijk advies op maat om de beveiliging van uw BMW goed in te richten, volledig SCM gecertificeerd en passend bij uw polisvoorwaarden!

Heeft u nog vragen over het BWM alarm of een ander SCM gecertificeerd autoalarm? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0123300. Of via onderstaand contactformulier door uw gegevens achter te laten, dan nemen wij contact met u op met een passend en geheel vrijblijvend voorstel.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement