CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

BMW beveiliging
bmw beveiliging

Op een BMW kan een af-fabriek klasse 3 alarm systeem aanwezig zijn, bij BMW heet dit een code (S) 302 alarmsysteem. Dit is een af-fabriek beveiliging dat meestal gemakkelijk te omzeilen is door relay attack of andere diefstal methodes. Dit is meermaals bewezen en youtube staat vol met voorbeelden hiervan. Zoek eens "relay attack bmw" of "bmw gestolen zonder sleutel" op Youtube.

Met een af-fabriek beveiliging van BMW is het voertuig niet per definitief "goed" beveiligd. Fleetaccess adviseert extra beveiligingsmaatregelen te nemen door een autoalarm met extra autorisatie te installeren. Dit kan prima gecombineerd worden met het af-fabriek autoalarm en blijft hoofdzakelijk via de originele sleutel bediend.

Wat voor autoalarm heeft een geimporteerde BMW?


Veel BMW's worden vanuit elders in Europa geimporteerd. Vaak hebben deze auto's geen autoalarm af-fabriek. Standaard is een BMW voorzien van een goedgekeurde startonderbreker en moet deze nog worden uitgebreid met een SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie en/of een voertuigvolgsysteem. Een voertuigvolgsysteem, welke SCM goedgekeurd is, heeft BMW nooit af-fabriek. BMW heeft geen af-fabriek goedgekeurd voertuigvolgsysteem, dus deze dient altijd apart ingebouwd te worden. Dit is ook bij Nederlands geleverde auto's.

Welke autoalarmen of voertuigvolgsysteem adviseren jullie?


Voor BMW adviseren wij sowieso een autoalarm met extra autorisatie, dat niet alleen via de originele sleutel bediend wordt. De extra autorisatie is noodzakelijk om het voertuig goed te beschermen. Met een alarmsysteem met hellingshoekdetectie is de auto beveiligd tegen inbraak en wegslepen van de auto. Afhankelijk van de cataloguswaarde of uit eigen initiatief kan het alarmsysteem worden uitgebreid met een voertuigvolgsysteem.

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie BMW (voorheen klasse 3 alarm)


Het alarmsysteem met hellingshoekdetectie is een alarmsysteem die uw BMW beveiligt tegen alle mogelijke soorten inbraak en/of diefstal. Het voertuig is rondom beveiligd op alle deuren, het interieur en tegen opkrikken van het voertuig. Daarnaast heeft de BMW een extra startonderbreker welke alleen vrijgegeven wordt door extra autorisatie. Bij klasse 3 is een noodstroomsirene verplicht. Ons alarmsysteem met hellingshoekdetectie beschermt ook tegen relay attack. Met een BMW alarm klasse 3 systeem voorkomt u dus dat uw BMW wordt gestolen zonder sleutel. 

BMW klasse 3 alarm


Voertuigvolgsysteem BMW (voorheen klasse 4 of 5)


Als een BMW alarmsysteem klasse 3 niet voldoende is voor de verzekering kan ook nog worden gekozen voor een voertuigvolgsysteem. Het voertuigvolgsysteem beschermt de auto tegen diefstal en zorgt ervoor dat als deze toch gestolen wordt hij gemakkelijk terug gevonden kan worden. Het voertuigvolgsysteem is altijd voorzien van anti-jamming per 1.1.2015. Hiermee zit een extra onderbreker aangesloten welke direct activeert bij het verstoren van het GSM/GPS signaal. Het SCM voertuigvolgsysteem is altijd voorzien van een PAC Erkende meldkamer. Het meldkamer tarief start vanaf 18,25 per maand inclusief BTW.

voertuigvolgsysteem BMWVerzekeringspolis alarmcheck door Fleetaccess


Bij twijfel over welke autoalarm in uw BMW moet komen kan bij Fleetaccess om advies gevraagd worden. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en installeren van autoalarmen en voertuigvolgsystemen. Verzekeraars gebruiken vaak verschillende omschrijvingen of gaan uit van verkeerde uitgangspunten qua beveiliging. Fleetaccess helpt u met de juiste keuze en een volledig goedgekeurd SCM autoalarm of voertuigvolgsysteem voor uw BMW.

Als u een offerte op maat wilt ontvangen om uw BMW optimaal te beveiligen kan dat via onderstaand formulier. De offerte is geheel vrijblijvend.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement