Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Track and trace

Fleetaccess heeft haar eigen private label voor ritregistratie / track & trace systeem op de markt gebracht: Fleetassist. Onze know how en uitgebreide kennis van de markt heeft Fleetassist doen ontstaan. Na jarenlange ervaring met de verkoop van andermans producten heeft Fleetaccess het optimale fleetmanagement pakket voor ritregistratie / track & trace van uw voertuig(en) weten samen te stellen. Hard- en software zijn onder één dak ontwikkelt, waarbij gekozen is voor de beste kwaliteit en laatste technologieën. Maximale stabiliteit en korte lijnen zijn hierdoor gegarandeerd! Verwar het Fleetassist systeem niet met een SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. Zie hiervoor onze SCM voertuigvolgsystemen.
 

ritregistratie fleetassist


De fleetmanagement software van Fleetassist is voorzien van de laatste technieken en de meest stabiele multiple user server techniek waar ook o.a. Amazon, Google en Yahoo mee werken. Uw wagenpark is hiermee 24/7 te volgen op ieder apparaat en uw 100% fiscus proof ritregistratie is ten alle tijden te raadplegen!


mobiel ritregistratie fleetassist

We hebben gekozen voor de beste prijs- kwaliteitverhouding. Fleetassist is verkrijgbaar tegen een zeer concurrerende prijs tegen a-kwaliteit! Onze klanten zitten nergens aan vast, een abonnement van Fleetassist is maandelijks opzegbaar!

Andere voordelen van het Fleetassist systeem zijn;

  • Maandelijkse opzegbaar en geen verborgen kosten
  • Gratis 30 dagen op proef, niet goed bouwen wij het weer uit!
  • 5 jaar inbouwgarantie en 2 jaar fabrieksgarantie
  • Volledig multi browser, geen APPS noodzakelijk
  • Hoge return on investment (R.O.I.)
  • 24/7 bereikbaar
  • Europese dekking


Ons basis track en trace systeem heeft diverse mogelijkheden en kan volledig worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de klant. Wilt u niet alle functies, maar slechts een paar? Geen probleem!

Wilt u meer weten over het ritregistratie / track & trace systeem van Fleetassist? Kijk op www.fleetassist.nl

fleetassist ritregistratie
 

 

Offerte track en trace

(* = verplicht veld)