Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.9

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Voertuigvolgsysteem

voertuigvolgsysteem scm vbv


Waarom een voertuigvolgsysteem SCM klasse 4/5 kopen bij Fleetaccess?


 • SCM voertuigvolgsysteem klasse 4 of 5 geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen SCM klasse 4 of 5 alarm kan op locatie bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 25 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2400 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >15000 autoalarmen geinstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is;
 • SCM / KIWA / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes  zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi?

LET OP - nieuwe regelgeving
Per 1 januari 2015 is er een nieuwe regelgeving voor SCM / VbV alarmsystemen.  Alle voertuigvolgsystemen die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan
deze nieuwe VbV / SCM regelgeving.


Hoe werkt een voertuigvolgsysteem?Een SCM voertuigvolgsysteem (SCM klasse 4 of 5) beveiligd uw auto tegen sabotage en diefstal.  Een voertuigvolgsysteem wordt gekoppeld aan een startonderbeker of aan een alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of het alarmsysteem geactiveerd wordt maakt het voertuigvolgsysteem automatisch melding hiervan aan de meldkamer. Het goedgekeurd SCM voertuigvolgsysteem dat wij leveren is geschikt voor elk type en merk auto en functioneert zoals een af-fabriek alarm. Het alarm wordt bediend via de originele sleutel.

Nieuwe regelgeving SCM voertuigvolgsysteemPer 1 januari 2015 gelden er nieuwe regels vastgesteld door het VbV voor een voertuigvolgsysteem. Het VbV / SCM keurmerk is aangepast om een adequate beveiliging te kunnen bieden in de strijd tegen autodiefstal. Zo dient een voertuigvolgsysteem uitgerust te zijn met jammingdetectie en een eigen autorisatie. Het voertuigvolgsysteem heete voorheen SCM klasse 4 of 5. Daarnaast is de naamgeving van de verschillende beveiligingssoorten veranderd:


Jammingdetectie maakt (her)starten auto onmogelijkOm het gebruik van jamming bij voertuigvolgsystemen tegen te gaan wordt er gebruik gemaakt van jamming detectie.  Dit is één van de nieuwe eisen gesteld door het VbV aan een voertuigvolgsysteem.

Jamming is het verstoren van de GPS, GPRS en GSM communicatie, waardoor het voertuigvolgsysteem de positie niet meer kan doorgeven aan de meldkamer na diefstal. Als de crimineel toch een jammer gebruikt zal een extra startonderbreker worden ingeschakeld waardoor het (her)starten van de auto niet meer mogelijk is.  Alleen wanneer uw auto gejammed wordt zal de extra startonderbreker vrijgegeven moeten worden middels een extra eigen autorisatie. Het vrijgeven van de extra startonderbeker kan middels een app of via de meldkamer. In praktijk zal dit weinig voorkomen.


PAC Erkende meldkamer vanaf € 18,55 per maandDiefstal- en inbraakmeldingen van auto’s uitgerust met een SCM voertuigvolgsysteem dat door ons is ingebouwd worden opgevolgd door een erkende Particuliere Alarm Centrale (PAC). Alleen erkende meldkamers zijn bevoegd om een alarmmelding door te geven aan de politie. U betaald bij ons geen hoge abonnementskosten. De meldkamer kent een tarief vanaf € 18,55 per maand incl. BTW. Het abonnement van de meldkamer is maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast.


Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijkAls een van de weinige aanbieders heeft ons SCM voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om het uit te breiden met ritregistratie. Zo houdt u gemakkelijk een sluitende rittenregistratie bij. De ritregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. 


Waarom ons SCM voertuigvolgsysteem?


 • Goedkope erkende meldkamer: € 18,55 incl. BTW per maand.
 • Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijk.
 • Voertuigvolgsysteem wordt ook gebruikt als af-fabriek voertuigvolgsysteem door verschillende gerenommeerde automerken: Volkswagen, Audi en Mercedes.
 • Geschikt voor elk merk, model en type auto.
 • Voertuigvolgsysteem is geschikt voor her-inbouw van oude auto naar nieuwe auto.


Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden voor een voertuigvolgsysteem

voertuigvolgsysteem scm vbv

alarmsysteem klasse 5 scm vbv

alarmsysteem scm klasse 5 scm vbv

Andere SCM alarmsystemenOfferte aanvragen voertuigvolgsysteem SCM klasse 4 / 5 alarm

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement