Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Eco2move

15% Brandstof besparen?
 

Vandaag de dag worden de brandstofprijzen steeds hoger en dat vraagt om verandering in het rijgedrag. In Nederland zijn verschillende producten beschikbaar voor het besparen van de brandstof en het onderhoud op bedrijfswagens. 
 

Tot vandaag de dag waren deze producten erg duur in aanschaf en de bijbehorende licenties nog duurder.  Sinds kort heeft Fleetaccess een nieuw product waarmee o.a. 10 - 15% brandstof reductie kan worden gerealiseerd.  
 

Eco2move; controleert ; begrenst; reduceert en bespaart!
 

De ECO2move gaat een bestaande markt een nieuw leven  in blazen. Het systeem heeft een snelle Return of Investment (ROI) zodat het voor ieder wagenpark interessant kan zijn.
 

Eco2move Green Solution 
 

De ECO2move is een “green solution” welke voorkomt dat medewerkers nog te hard rijden, met een te hoog toerental rijden en onnodig snel accelereren met de bedrijfsauto’s. 
 

Het ECO2move systeem wordt in  het voertuig geïnstalleerd en is verder amper merkbaar voor de chauffeur. Het systeem controleert continue het ideale toerental en de ideale snelheid. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een op parameters gebaseerd profiel, wat betekent dat uw chauffeurs de parameters die u hebt gekozen niet kunnen overschrijden.
 

De ECO2move is volledig plug-and-play en na verwijdering maakt het de auto weer volledig origineel. Alle fabrieksinstellingen worden automatisch weer terug gezet. Daarnaast heeft de ECO2move geen invloed op de ECU of originele kabelboom. Hierdoor blijft de garantie op het voertuig gewaarborgd. Het systeem is door een aantal voertuigfabrikanten al officieel goedgekeurd. 
 

Om sabotage door chauffeur te voorkomen kunnen alle belanghebbende onderdelen worden geseald, zodat sabotage direct zichtbaar is.
 

Voordelen ECO2move

 

- Brandstof besparing

- Bescherming bedrijfsimago onderweg

- Onderhoud besparing

- Minder ongelukken

- Minder blikschade

- Minder CO2 uitstoot (subsidie mogelijk)

- MVO


Kenmerken ECO2move
 

Plug-and-Play 

De daadwerkelijk montage duurt ongeveer 1 – 2 uur. Daarnaast moet het voertuig worden afgesteld wat ongeveer 1 uur kost. Installatie van de ECO2move heeft geen invloed op de  ECU en dus ook niet op de garantie.
 

Snelheidsbegrenzing 

Door de ECO2move kan het voertuig worden begrenst. Hierdoor wordt de rijsnelheid beperkt, zonder dat hier voor een bezoek aan de dealer hoeft te worden gebracht die de snelheid niet gratis zal begrenzen.
 

Toerentalbegrenzing 

Dit is een tweetraps Eco-proces. Er kunnen twee verschillende toerentallen worden ingesteld, één voor een voertuig dat wegrijdt uit stilstand tot een snelheid van 20 km/h (12 mph) en een tweede, lager toerental voor het overeengekomen Eco-profiel voor maximale veiligheid en een zo laag mogelijk brandstofverbruik.
 

Acceleratiemanagement

Door de mate van acceleratie te regelen kan met de unit het percentage worden ingesteld waarmee het voertuig accelereert, waardoor het voor de chauffeur niet meer mogelijk is onnodig snel te accelereren.
 

Meerdere profielen

Door het gebruik van een afstandsbediening kan de unit verschillende chauffeurs herkennen en een bijbehorend verschillend profiel instellen, inclusief een lagere maximumsnelheid en een lager maximumtoerental (zeer nuttig vanuit verzekeringsoptiek voor chauffeurs jonger dan 25 jaar).
 

Beperking achteruitrijsnelheid

Verzekeraars maken zich grote zorgen over het hoge aandeel claims die het gevolg zijn van het te hard achteruitrijden en onnodig snel accelereren bij het achteruitrijden. De unit kan een profiel instellen waarbij, als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, het voertuig zich gedraagt volgens de geprogrammeerde parameters. Daarnaast zorgt dit ook voor minder letsel ongelukken. Veel ongelukken gebeuren tijdens het achteruitrijden.
 

Trekken

Als er een aanhanger is aangekoppeld, herkent de unit dit en wordt er een trekprofiel ingesteld, om zeker te zijn van een maximale veiligheid en een zo laag mogelijk brandstofverbruik tijdens het trekken.
 

Zonebeperkingen (optioneel)

Met een optionele uitbreiding waarin een geografisch afgebakend gebied kan worden opgeslagen kan, als het voertuig dit gebied binnen rijdt, het zonebeperkingsprofiel worden ingesteld, met een lagere maximumsnelheid en een lager maximumtoerental.Niet goed, geld terug


Omdat Fleetaccess overtuigd is van ECO2move bieden wij niet goed, geld terug garantie. Uiteraard zijn hieraan voorwaarden gesteld. Informeer naar de voorwaarden. 
 

Wij bieden ten alle tijdens een pilot aan voor wagenparken +10. Zien is geloven! Informeer vandaag naar de mogelijkheden en ontvang snel een offerte.

 

Offerte aanvragen


Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen binnen 1 - 2 werkdagen contact met u op.
U kunt ook altijd bellen met 088 - 0123 300 tijdens kantooruren. Onze medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement