Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Stinger Card

Bij Fleetaccess kunt u nu de Stinger Card kopen met een snelle levering en uitstekende service.

Voor wie de gedetailleerde informatie en de Ritregistratie functie van Stinger’s top-of-the-line VIP Computer niet nodig heeft, biedt Stinger nu een aantrekkelijk ontworpen en geprijsd alternatief: De Card. Stijlvol, vooruitstrevend en dankzij de afmetingen van een credit card zelfs in uw portemonnee op te bergen. Maar bovenal een echte Stinger.

De Stinger card beschikt net zoals de VIP over Laser Alarmering, het legendarische LaserShield, flexibel toepasbare Radar Alarmering voor daar waar toegestaan, Traject Controle Alarmering, SpotList Alarmering en Safety Signals.


stinger card aanbieding
 

Extra uitbreiding: LASERSHIELD van STINGER®


Om ervoor te zorgen dat u helemaal geen boetes meer kan krijgen heeft Stinger onlangs de Lasershield uitgebracht. Dit is de originele Lasershield van Stinger zelf en herkend alle Laserguns in en buiten Europa. Dit is een uitbreiding voor de Stinger “the card” of “VIP”.

 

stinger card lasershield aanbieding  


Verschil tussen Stinger Card en Stinger VIP 


 

De Stinger Card heeft doet qua functionaliteiten niet onder aan een Stinger VIP. De Card versie kan dezelfde politiecontroles detecteren als de Stinger VIP. Het verschil tussen deze twee Stingers is dat de Stinger Card kleiner is, geen visueel display heeft en geen rittenadministratie heeft. De Stinger VIP heeft een groot helder kleurendisplay en tevens een rittenadministratie modulen. Het voordeel van de VIP is dat deze automatisch valsmeldingen aanleerd en daarmee steeds meer onderdrukt. De Stinger CARD kan dit niet. De Stinger VIP is zeer interessant voor zakelijke rijders, want de Stinger VIP is fiscaal aftrekbaar. Overleg dit altijd met een fiscalist of dit ook voor u van toepassing is.

 

 

flitspaal stinger

SpotList Alarmering

Dankzij GPS waarschuwt de Card  voor vaste locaties,
zoals gevaarlijke wegsituaties en flitspalen.

trajectcontrole stinger
Trajectcontrole Alarmering
Op basis van uw GPS locatie waarschuwt de Card voor aanstaande trajectcontroles en bij een te hoog snelheidsgemiddelde in het traject.


lasershield stinger

Laser Alarmering

Door aansluiting van Stinger Laser kan de Card u waarschuwen voor laserguns. Deze lasershield bescherming is 100% legaal. De Stinger lasershield kan op verschillende manieren worden ingebouwd. Onze specialisten kijken graag met u samen wat de ideale manier is. Fleetaccess heeft veel ervaring hierin en van veel auto's ook inbouw voorbeelden.stinger lasershield 2

Stinger LaserShield®

Samen met Stinger Laser, biedt de Card bescherming tegen laserguns door een schild van laser licht op te trekken voor (en/of achter) de auto.


flitspaal spotlist

Flexibel toepasbare Radar Alarmering

 

Met behulp van Stinger’s alom geroemde Spectrum Analyzer kan de Card alarmeren voor radars op ruim de dubbele afstand van waarop de legendarische Stinger Ventura dat kon. De Stinger Card is ook niet opspoorbaar voor ‘radar detector detectors’.


 safety signals

Safety Signals

Via de Spectrum Analyzer en de Lasers verzorgt de Card een scala aan veiligheidssignalen: werk-aan-de-weg, uitgaande school, remmend verkeer, etc.

 

Police Check

Indien uitgerust met de Spectrum Analyzer en Stinger Laser, kan de Card essentiële gegevens van snelheidscontroles die u bent tegengekomen onthouden. Dit kan u helpen onterechte verkeersboetes tegen te gaan

 

Wilt u graag een offerte aanvragen om wellicht een Stinger Card te kopen? Wij beantwoorden uw vragen binnen één werkdag.

Mocht u graag iemand telefonisch vragen willen stellen, zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar.

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 op  het nummer 088 - 0123 300. Een email sturen mag ook altijd.

 

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven!

 

Offerte aanvragen

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement