Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Dashcam

dashcam shop dashcam kopen
Het gebruik van een dashcam wordt in Nederland steeds populairder. Logisch als gekeken wordt naar het groeiende gebruiksgemak en goede resultaten die behaald worden met gebruik van een dashcam. De dashcam wordt steeds breder ingezet in Nederland. Dashcams worden tegenwoordig gebruikt door overheidsdiensten, werkgevers en uiteraard particulieren waar de dashcam al langer populair was. De mogelijkheden die de dashcam biedt worden dan ook groter en groter.
 

Dashcam merken


Er zijn ontzettend veel dashcam merken op de markt en de meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer. Fleetaccess zorgt ervoor dat een lange zoektocht overbodig wordt. Wij hebben al een selectie gemaakt van de meest populaire dashcams en de beste kwaliteit. Wij verkopen merken zoals BlackVue, Lukas dashcams, Thinkware, Garmin en nog veel meer. 

dashcam blackvue, thinkware, lukas, garmin
 


Particulier gebruik dashcam
 

Voor elke gebruiker van een dashcam is een geschikte oplossing beschikbaar. Van de makkelijke doe-het-zelf installaties tot aan professioneel ingebouwde dashcams met accubewaker. Fleetaccess biedt altijd de beste oplossing voor een professionele dashcam installatie. Voor de particulier die het fijn vindt om bewijs te hebben bij dat ongelukje tot aan de automobilist die jaarlijks tienduizenden kilometers aflegt.
 

Professionele installatie dashcam


Het installeren van een dashcam is specialistisch werk. Wanneer de dashcam frequent gebruikt wordt en u waarde hecht aan een nette en langdurige installatie is het ten zeerste aan te raden om de installatie over te laten aan een specialist. 
 
Het installeren van elektronische apparatuur in de auto van nu kan veel compilaties met zich mee brengen en moet dan ook professioneel worden uitgevoerd. Fleetaccess is hier specialist in. Fleetaccess heeft zelfs een uitgebreide webshop met alleen maar dashcams. Op Dashcamshop.nl staat een uitgebreid overzicht van alle kwalitatieve dashcams met professionele installatie. De dashcam wordt zo voor u geïnstalleerd dat er geen kabels meer te zien zijn in het voertuig, ook een eventuele tweede dashcam een zogenoemde 2CH kan door dashcamshop.nl op juiste wijze in uw voertuig geplaatst worden. Dashcamshop.nl installeert op locatie door heel Nederland.
 

Soorten dashcam
 

Dashcams zijn er in vele soorten en maten, de juiste keuze maken is dan ook niet gemakkelijk. Een passend advies van onze dashcam specialist is altijd mogelijk. U kunt een aanvraag voor een geschikte oplossing per mail doen maar u kunt ook persoonlijk contact aanvragen voor een advies op maat. Het kiezen van de juiste dashcam is afhankelijk van de functionaliteiten die aanwezig zijn en belangrijk zijn per individu. Zo kan de dascham beschikken over; WI-FI, GPS, parkeermodus, G-sensor en/of een parkeermodus. Goed om te weten is welke functies belangrijk zijn en welke functies het gebruik van de dashcam prettig maken.
 

Verhoogde veiligheid met een dashcam
 

Het installeren van een dashcam in het voertuig verhoogd de veiligheid voor de bestuurder en voor de medeweggebruikers. Bij het zien van een dashcam gaan veel medeweggebruikers zich anders gedragen in het verkeer. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren heeft de dashcam altijd harde bewijzen. Er is ondertussen meerdere jurisprudentie beschikbaar waarbij een dashcam de doorslaggevende bewijzen heeft geleverd. Beelden van een dashcam zijn in Nederland rechtsgeldig.  
 
Met een dashcam kan na een ongeval door middel van beelden aantonen wie er schuldig was. Politie en verzekeraars stimuleren het gebruik van dashcams. De meeste politie voertuigen en zelfs politie agenten zijn steeds vaker uitgerust met dashcam en/of andere opname apparatuur. 


Wilt u de dashcam laten inbouwen?


Ga naar onze webshop of vraag hieronder een offerte aan en wij sturen u binnen 1 werkdag een totaalprijs.

dashcamshop.nl link naar dashcam kopen


 

Offerte dashcam aanvragen

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement