CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Mercedes alarm beveiliging
mercedes beveiliging

Om een Mercedes in dekking te nemen zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen een SCM gecertificeerde beveiligingsmaatregel eisen. Wat wil zeggen dat uw Mercedes voor de verzekering voorzien moet zijn met gecertificeerd Mercedes alarm. Er zijn verschillende opties om uw Mercedes conform de wensen van uw verzekeraar te beveiligen. Fleetaccess kan bijvoorbeeld een universeel aftermarket klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie installeren, maar voor sommige Mercedes modellen is het ook mogelijk om een origineel af-fabriek klasse 3 Mercedes alarm te installeren.
 
Wilt u advies over welk Mercedes alarm het beste bij uw voertuig past? Wij helpen u graag. 
Neem voor meer informatie over Mercedes alarmsystemen contact met ons op.  U kunt ons bereiken op 088-0123300 of uw gegevens achterlaten in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen bereiken.
 
Fleetaccess installeert uitsluitend Kiwa SCM goedgekeurde voertuigbeveiliging. Zo weet u zeker dat uw Mercedes met onze beveiligingsmaatregelen voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij!

 

Af-fabriek klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie


Mogelijk heeft uw auto al een af-fabriek klasse 3 Mercedes alarm. In veel gevallen is dit systeem volledig SCM te certificeren. Heeft uw auto géén af-fabriek Mercedes alarm maar heeft dat wel uw voorkeur? Wij kunnen een volledig origineel klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie installeren, zoals dat ook in de Mercedes fabriek zou gebeuren.
 
Het SCM klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie beveiligd alle portieren, de motorkap en kofferbakklep. Daarnaast wordt er een interieursensor geplaatst, zodat ook de auto ook via de ramen niet te betreden is. Tot slot voorkomt het Mercedes alarm met hellingshoekdetectie dat uw Mercedes zomaar wordt opgekrikt of weggesleept, zonder de waarschuwing van een alarm.
 
Het originele af-fabriek klasse 3 Mercedes alarm wordt volledig weggewerkt en u ziet hier niets van terug in de auto. De bediening van het klasse 3 Mercedes alarm gaat volledig via de originele Mercedes sleutel.
 

Mercedes alarm voor bescherming tegen relay attack


Omdat de meeste af-fabriek klasse 3 Mercedes alarmsystemen niet beveiligen tegen een sleutel hack op afstand (relay attack) zal er mogelijk ook een SCM maatregel getroffen moeten worden tegen de relay attack. Dat doen wij met de SCM gecertificeerde KE01 Keyless Protector voor Mercedes. 

Fleetaccess heeft onlangs ook zelf een demonstratie gedaan van relay attack op een nieuwe Mercedes S-klasse. Wij hebben dit in samenwerking met Autoblog.nl gedaan. Dit filmpje is inmiddels zo bekend dat het een van de meest bekeken video's van Autoblog is.De SCM KE01 Keyless Protector is de perfecte aanvulling op het af-fabriek klasse 3 alarm van Mercedes. Daarmee beschermt het Mercedes alarm uw auto niet alleen tegen een fysieke inbraak, maar ook tegen een digitale inbraak op uw autosleutel!

SCM klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie en eigen autorisatie


Met een aftermarket SCM Mercedes klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie beveiligt u uw auto extra goed. Het aftermarket systeem is uitgerust met een eigen autorisatie. Zodra u de auto opent zal het alarm automatisch verifiëren of het open signaal correct is. Kan het alarm de eigen autorisatie niet voltooien, zal het alarm afgaan. Daarmee is uw auto ook beveiligd tegen de relay attack, waarbij het signaal van de autosleutel gekopieerd wordt. 
 
Naast de eigen autorisatie bevat het SCM klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie voor Mercedes een omtrekbeveiliging waarbij alle portieren beveiligd worden. Dankzij de interieursensor zullen bewegingen in de Mercedes het alarm triggeren. De Mercedes is door de hellingshoekdetectie beveiligd tegen het opkrikken en wegslepen van het voertuig.
 
Alle beveiligingsmaatregelen van het SCM klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie en eigen autorisatie zijn gekoppeld aan een noodstroomsirene. Dankzij de noodstroomvoorziening zal het alarm zelfs bij sabotage afgaan.  

Mercedes alarm Fleetaccess alarm met hellingshoekdetectie

 


Wat is het verschil tussen een SCM klasse 3 aftermarket en SCM klasse 3 af-fabriek?


Het grootste verschil is dat het aftermarket SCM klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie een universele oplossing is en daarmee voor vrijwel elk voertuig te installeren is. Daarnaast zorgt de extra autorisatie voor een aanvullende beveiliging. De extra autorisatie vindt plaats via een handzender die in de buurt van het voertuig dient te zijn voor ontgrendeling. Dit proces gaat volledig automatisch en zal u niet hinderen in het dagelijks gebruik van de auto.

Het af-fabriek SCM klasse 3 Mercedes  alarm met hellingshoekdetectie is een Original Equipment Manufacturer (OEM) systeem. Dat betekent dat het een origineel Mercedes alarmsysteem is en daarmee volledig in de autosleutel geïntegreerd zal worden. Het alarm wordt geïnstalleerd zoals dat in de fabriek zou gebeuren. Het alarm heeft geen dubbele autorisatie en heeft daardoor geen extra handzender.
 
Heeft u nog verdere vragen betreft deze twee beveiligingsopties? Neem contact op met onze productspecialisten op 088-0123 300 om samen te bepalen wat het beste past bij uw Mercedes!

SCM klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem voor Mercedes


Mogelijk is enkel een SCM klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie niet voldoende om uw Mercedes te beveiligen conform de eisen van uw verzekeraar. Fleetaccess kan zowel het af-fabriek SCM klasse 3 Mercedes alarm als het aftermarket SCM klasse 3 Mercedes alarm is uitbreiden met een SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem. Het SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem traceert de Mercedes en wordt gekoppeld aan de startonderbreker. In geval van diefstal kan op afstand de startonderbreker geactiveerd worden, zodat de Mercedes niet meer verplaatst kan worden. Het volgsysteem is aangesloten bij de goedkoopste meldkamer van Nederland en is al beschikbaar vanaf €18,25 per maand inclusief BTW!
 
Het voertuigvolgsysteem kan ook gekoppeld worden aan het SCM klasse 3 Mercedes alarm met hellingshoekdetectie, dan spreken we over een SCM klasse 5 voertuigvolgsysteem met alarmkoppeling. Dankzij deze alarmkoppeling zal er automatisch een diefstal- of inbraak melding gemaakt worden bij de PAC erkende meldkamer. 
 
Mercedes alarm Fleetaccess alarm met voertuigvolgsysteem


Polisvoorwaarden check door Fleetaccess


Het is begrijpelijk dat de gestelde beveiligingseisen in uw polisvoorwaarden u niet direct duidelijk zijn. Daarnaast hanteert niet iedere verzekeraar dezelfde termen, waardoor het u onnodig lastig gemaakt wordt om de juiste beveiligingsmaatregel voor uw Mercedes te treffen. 
 
Dankzij onze ruim 13 jaar ervaring in SCM voertuigbeveiliging zijn deze termen voor ons gesneden koek. We geven u dan ook graag een volledig vrijblijvend advies omtrent de meest geschikte SCM goedgekeurde beveiligingsmaatregel, die aansluit op uw polisvoorwaarden en uw Mercedes beschermd tegen diefstal en inbraak.
 
Vul ons onderstaand contactformulier in voor een advies op maat voor uw Mercedes alarm of bel ons op 088-0123 300.
 

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement