Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Parkeersensoren

Parkeersensoren zijn in vele maten en varianten verkrijgbaar. Slecht ingebouwde of niet juist geplaatste parkeersensoren hebben een averechts effect. Fleetaccess heeft een ruim assortiment in parkeersensoren. Wij installeren parkeersensoren in personenauto's, bedrijfswagens, campers, vrachtauto's, etc. Elk type voertuig heeft een andere type parkeersensor nodig. Vrachtwagens kunnen niet met dezelfde parkeersensoren gemaakt worden als personenwagens. U kunt onze verkoop binnendienst vragen naar een professioneel advies.

 

Verzonken parkeersensoren


Veel mensen vinden parkeersensoren lelijk en vinden het niet mooi om deze achteraf in te bouwen. Vroeg was dat inderdaad zo, maar tegenwoordig zijn achteraf parkeersensoren bijna hetzelfde als af-fabriek parkeersensoren. Fleetaccess levert verzonken parkeersensoren die zo goed als gelijk lopen met uw bumper, hierdoor vallen ze nauwelijks op. De sensoren worden professioneel gespoten in de originele kleurcode van uw auto.

 

parkeersensoren

 

Onderbouw parkeersensoren


Bedrijfswagens met een treeplank achterop volstaan niet met standaard parkeersensoren. Hiervoor heeft Fleetaccess aparte onderbouw parkeersensoren. Deze worden onder de treeplank geplaatst en hebben een perfect bereik. Voor de verkeersveiligheid kunnen de parkeersensoren worden uitgebreid met een achteruitrijd piepsignaal. Hierdoor hoort iedereen het voertuig duidelijk achteruit rijden.

Voor de optimale bescherming kunt u ook kiezen om een achteruitrijdcamera te monteren of te combineren met parkeersensoren.

Heeft u een specifieke vraag over parkeersensoren? Neem dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst. Zij geven u een professioneel advies.

 

aanbevolen links
achteruitrijdcamera
autoalarm klasse 1 tot en met 5

carkits en toebehoren


Offerte parkeersensoren

(* = verplicht veld)