Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Bearlock

Bearlock beveiliging

 bearlock slot

Het installeren van een Bearlock versnellingsbakslot werkt zeer effectief tegen autodiefstal. Bearlock wordt al sinds 1992 geïnstalleerd in alle merken en types auto. Het systeem komt overgewaaid uit het Oostblok waar de autodiefstal nog hoger is dan in Nederland.


Fleetaccess is SCM (MP01) gecertificeerd om voor verzekeringsmaatschappijen Bearlock sloten in te bouwen. Elke Bearlock wordt indien nodig geleverd met een Bearlock- en SCM certificaat. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft Bearlock gecertificeerd in de klasse MP03.


Hoe werkt een Bearlock?


Een Bearlock slot is een stalen behuizing om de versnellingsbak heen met een stalen pin die de schakelbak blokkeert.  Het inbouwen van een Bearlock heeft verder geen invloed op het functioneren van de auto en/of mechaniek. Het blokkeert de schakelbak, zodat de auto niet verplaatst kan worden.

 

bearlock sloten


Combinatie Bearlock en Autoalarm


Als het voertuig maximaal beveiligd moet worden is er de keuze om een Bearlock te combineren met een autoalarm klasse 2 of 3.  Hierdoor is de auto beveiligd tegen zowel inbraak  als diefstal. Een autoalarm klasse 2 of 3 zorgt ervoor dat de kans op inbraak kleiner is. De Bearlock beveiliging is gericht op anti-diefstal, omdat een Bearlock het verplaatsen van een voertuig bijna onmogelijk maakt.


Wilt u weten of uw auto geschikt is voor een Bearlock? Klik dan hier


Heeft u een specifieke vragen over een Bearlock systeem? Neem dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst. Zij geven u een professioneel advies.


U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

 

interessante link:

 

- klasse 1, 2, 3, 4, 5 alarm

 

Offerte aanvragen Bearlock

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement