Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Chiptunen
Fleetaccess houdt zich ook bezig met het chiptunen van personenauto's en bedrijfswagens. Door middel van softwarematige aanpassingen in de ECU van de auto kan gemakkelijk een hoger rendement uit de motor worden gehaald.

Chiptunen is niet alleen om de auto sneller te maken. Het brandstofverbruik zal aanzienlijk dalen wanneer de auto is gechiptuned.  De brandstofbesparing kan oplopen van 5-10 %. Er zijn zelfs auto waarbij een besparing van 15% mogelijk is.  Op jaarbasis kan dit een behoorlijke besparing opleveren.

Fleetaccess heeft ook de mogelijkheid om op locatie te chiptunen. Dankzij onze goed geoutilleerde servicebussen kunnen wij uw auto op elke willekeurige locatie chiptunen. Onze servicebussen hebben alle nodige diagnose apparatuur aan boord om uw auto zo optimaal mogelijk te chiptunen.

Uiteraard kunt u ook bij ons hoofdkantoor langskomen. U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw auto gereed is. Onze luxe showroom is voorzien van alle gemakken. U kunt zelfs bij ons op locatie rustig werken met een draadloze Wi-Fi verbinding.

Fleetaccess is servicepunt en dealer van DTE Systems die zich al meer dan 18 jaar bezig houd met chiptuning. DTE Systems is een Europees bedrijf wat voor praktisch elk voertuig een oplossing heeft. Wanneer de auto nog binnen de fabrieksgarantie valt zal deze ook met de tuning onder garantie blijven. 

Wilt u weten wat het u oplevert? Ga dan naar www.chiptuning.com en selecteer uw auto.

Wilt u een offerte voor uw auto? Bel gerust en wij maken een scherpe offerte voor u.

U kunt ook een offerte aanvragen via ons offerte formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

.

 

Offerte aanvragen
 

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement