Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 9

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Achteruitrijdcamera


Achteruitrijdcamera's mogen niet ontbreken in onze totaaloplossing. Wij bieden een groot assortiment achteruitrijdcamera's, dodehoekcamera's,  en frontzichtcamera's. De camera's zijn geschikt voor zowel 12 als 24 volt en zijn daardoor geschikt voor personenauto's,  bedrijfswagens, vrachtauto's, campers en terreinwagens.


achteruitrijdcamera

 

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit merken, waaronder bijvoorbeeld Waeco en Carvision. Wij hebben een ruime keuze in achteruitrijdcamera's zoals inbouwcamera's , onderbouwcamera's , opbouwcamera's, kentekenplaatcamera's, kentekenplaathouder met camera, bolcamera's en dome camera's om de lading te observeren.

 

Voor bedrijfswagens met hoge deuren hebben wij een speciaal opzetstuk, zodat de camera altijd in het midden zit. Een bedrijfswagen waarbij geen rand boven de achterdeuren zit kan niet zomaar een achteruitrijdcamera worden gemonteerd. Hiervoor is een speciale adapter plaat nodig. De achteruitrijdcamera word dan gemonteerd op deze plaat, zodat de camera toch altijd middenin zit. De adapterplaat wordt bovenop het dak vast gezet. Hierdoor kunt u gemakkelijk een aanhanger aankoppelen of gewoon een goed achteruit kijken. 

 

achteruitrijdcamera carvision

 

Af-fabriek achteruitrijdcamera

Fleetaccess levert ook achteraf een originele camera voor uw auto,  indien dat mogelijk is. Afhankelijk per merk en type zijn er volledige af-fabriek systemen leverbaar of systemen met dezelfde look&feel als af-fabriek. Zie hieronder een voorbeeld van de merk waarbij het mogelijk is;

- Audi
- Volkswagen
- Porsche (nieuwe Cayenne, 991, Panamera, Boxter)
- BMW
- Mercedes 


af-fabriek achteruitrijdcamera audi volkswagen

 

Voor de optimale bescherming kunt u ook kiezen om een set parkeersensoren te monteren of te combineren met een achteruitrijdcamera. Fleetaccess bouwt parkeersensoren in, hetzelfde als af-fabriek parkeersensoren. De sensoren worden professioneel op kleur gespoten en vlekkeloos gemonteerd. U kunt onze verkoop binnendienst vragen naar een professioneel advies.
 

Offerte achteruitrijdcamera aanvragen

 

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement