CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Wat is cruisecontrole

Wat is cruisecontrole?

Laten we het maar uw persoonlijke snelheids-assistent noemen. Een cruisecontrol is een elektronische snelheidsregelaar. Met een ingeschakelde cruisecontrol hoeft u zelf niet uw voet op het gaspedaal te houden, de cruisecontrol houdt uw auto steeds op dezelfde snelheid. Dat rijdt heel ontspannen en is veel minder vermoeiend dan het – meestal onbewust – op snelheid houden van uw auto. De snelheid die uw auto moet aanhouden stelt u zelf in. Rijdt u op een snelweg met trajectcontrole en stelt u de maximumsnelheid in, dan weet u dat u in de kortst mogelijke tijd en zonder risico op een boete reist. Rijdt u in de stad, bijvoorbeeld op een ringweg, dan is een cruisecontrol ook heel handig om snelheidsovertredingen te vermijden.

 

 

En de techniek van cruisecontrole?

Een cruisecontrol is een fijngevoelig instrument, speciaal voor de automobielindustrie ontwikkeld, uitvoerig getest en nauwkeurig in te stellen (door uw inbouwer). Een set bestaat uit een aantal verschillende onderdelen met verbindende kabels en moet door een deskundige technicus worden ingebouwd in uw auto. Alleen een GoldCruise is voor de meeste automodellen op maat gemaakt en voorzien van een installatiehandleiding die ook specifiek voor dat merk en model auto is geschreven. Daarom kan een inbouwer in relatief korte tijd en vrijwel zonder foutkans uw GoldCruise inbouwen. En zo bent u zeker van maximale kwaliteit, maximale veiligheid en maximaal comfort.

 

Interessante link

aanbieding cruisecontrole

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement