Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Steeds meer strip- en omkatfabrieken

Gepubliceerd: 27 juli 2022

Het aantal strip- en omkatfabrieken in Nederland neemt toe. In deze fabrieken veranderen gestolen auto’s in enkele uren tijd in losse onderdelen of krijgen ze een nieuwe identiteit. De onderdelen of auto’s worden vervolgens, zowel online als offline, verkocht. De criminele groepen die achter dit soort fabrieken zitten verdienen hier volgens onderzoek van Bureau Beke zo’n €100.000 tot €2.000.000 per jaar mee. Auto’s die gestolen worden met als doel ze te strippen of om te katten zijn vaak nog niet zo oud. Populaire merken zijn BMW, Volkswagen, Mercedes, Audi, Renault en Porsche. 

 

Fleetaccess klasse alarm

Is uw auto al eens gestolen? Dan weet u hoe vervelend dat is. Gelukkig heeft Fleetaccess voor elke auto een alarm. Heeft u geen idee welk alarm u moet aanschaffen? Geen paniek, wij leggen u alles uit. 

 

De klassen van het klasse alarm

We noemen de alarmen ‘klasse alarm’ omdat ze ingedeeld zijn in vijf verschillende klassen. De indeling is als volgt:

Klasse 1: Dit alarm is een startonderbreker en is vergelijkbaar met een af-fabriek auto-alarm.
Klasse 2: Dit alarm maakt gebruik van een hard geluidssignaal.
Klasse 3: Alarmen in klasse 3 hebben dezelfde eigenschappen als de alarmen in klasse 2: aangevuld met een sabotagesignalering en hellingshoekdetectie.
Klasse 4: Dit alarm volgt uw auto 24 uur per dag. Daarnaast is het gekoppeld aan een startonderbreker. Als dieven proberen het GPS/GSM-signaal te verstoren, blokkeert de auto automatisch.
Klasse 5: Dit is het meest uitgebreide alarm dat er is. Het bevalt alle eigenschappen die hierboven genoemd zijn. 

 

Alle klasse alarmen van Fleetacces zijn voorzien van een CCV / SCM-certificaat.

 

Heeft u een auto met keyless entry? Dan doet u er goed aan om uw auto te beveiligen met een keyless protector. De keyless protector beschermt uw auto tegen een relay attack

 

Laat uw klasse alarm inbouwen

U heeft nu alle alarmen bekeken en misschien al een keuze gemaakt. Nu is de volgende stap om het auto-alarm in te laten bouwen. Fleetaccess helpt u hierbij. We hebben inbouwlocaties door heel Nederland.
 

Specifieke wensen voor een auto alarm


Heeft u speciale wensen voor uw auto alarm? Ook hier kan Fleetaccess u bij helpen. Wij zorgen er dan voor dat u een beveiligingssysteem krijgt wat bij uw auto en situatie past. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 088-0123300.

Meer diensten van Fleetaccess


We zijn niet alleen gespecialiseerd in klasse alarmsystemen voor uw auto. We hebben meerdere totaaloplossingen voor uw wagenpark en voor particuliere autobezitters. Naast alarmsystemen hebben we ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!