Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

KE01 CCV SCM certificering
Sinds juli 2020 heeft de Keyless Protector officieel CCV / SCM goedkeuring voor het KE01 keurmerk. De KE01 wordt ook wel de aanvullende maatregel KE01 genoemd. Vanaf begin 2021 zullen verzekeraars officieel eisen dat voertuigen met keyless entry/keyless go die niet beschermd zijn tegen een relay attack een aanvullende maatregel treffen. Welke voertuigen precies binnen deze normering vallen wordt bepaald op januari 2020.

Welke oplossing biedt de Keyless Protector met KE01 certificering?


Sinds anderhalf jaar leveren wij in de Nederland de toen nog niet gecertificeerde Keyless Protector. De introductie van de Keyless Protector in Nederland was een groot succes. Ondertussen zijn meer dan 1000 voertuigen voorzien van onze beveiliging tegen relay attack.


De Keyless Protector met CCV SCM certificering voor de KE01 aanvullende maatregel beschermt beide autosleutels tegen een relay attack. De sleutel wordt gemodificeerd met een extra chip rondom de batterij die de sleutel deactiveert wanneer deze langer dan 3 minuten stilligt. Deze gepatenteerde en bewezen techniek is effectief en efficiënt. Uw autosleutels en daarmee ook uw auto zijn nu goed beveiligd tegen een relay attack.
 

Bewezen techniek zonder kinderziektes


Sinds de eerste bekendmaking van het nieuwe KE01 keurmerk zijn diverse leveranciers op zoek gegaan naar mogelijke oplossingen voor KE01. Fleetaccess heeft anderhalf jaar geleden als eerste de Keyless Protector met groot succes geïntroduceerd. Destijds was er nog geen sprake van een KE01 keurmerk. In de afgelopen tijd heeft het product bewezen dat het een stabiele oplossing is en exact de juiste veiligheid biedt. Onze Keyless Protector is meer dan alleen een “chipje”. Deze hightech oplossing wordt bestuurd door een zeer geavanceerde en gepatenteerde techniek om de hoogst mogelijke veiligheid te kunnen bieden.

keyless protector KE01 BMW

Keyless Protector met KE01 certificaat


U kunt de Keyless protector met CCV SCM certificaat uitsluitend laten installeren door een CCV SCM erkend inbouwbedrijf. Bij de KE01 variant is het noodzakelijk om beide sleutels te beveiligen tegen relay attack. Dit is noodzakelijk om het CCV SCM certificaat te waarborgen. Het SCM/CCV heeft een lijst geproduceerd met voertuigen waarvoor een KE01 Aanvullende maatregel voor noodzakelijk is. HIER kunt u zien of er sinds 2021 strengere eisen voor uw auto zijn.

DIY Keyless Protector zonder KE01 certificaat


Naast de CCV SCM Keyless Protector bieden wij ook een Keyless protector zonder CCV SCM certificaat aan. Deze kan de eindgebruiker zelf installeren en kan ook los per stuk worden aangeschaft. Dit scheelt in de kosten en biedt de mogelijkheid om direct en snel uw auto te beveiligen tegen een relay attack. U kunt deze snel en gemakkelijk bestellen in onze B2C webshop.

 

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden of bent u verzekeraar?


Voor verzekeraars en potentiële dealers bieden wij een interessante B2B oplossing zodat ook u bekend kan worden met de Keyless Protector!

Verzekeraar & Keyless Protector


Wij bieden voor de verzekeringsmaatschappijen een unieke mogelijkheid om al direct met de Keyless Protector te starten voor high-risk voertuigen. U kunt ons benaderen om de mogelijkheden voor de voertuigen in uw portefeuille te bespreken. Wij helpen u graag om de voertuigen te beschermen tegen relay attack. In Nederland rijden meer dan 800.000 voertuigen rond met Keyless Entry waarvan het gros niet beschermd is!

 

Dealer worden & Keyless Protector


Bent u een CCV SCM gecertificeerd inbouwbedrijf en wilt u ook de Keyless Protector aanbieden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Start op tijd met het focussen op deze nieuwe CCV SCM certificering, zodat vanaf 1 januari ook uw bedrijf uw klanten van deze certificering kan voorzien.(* = verplicht veld)