Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Keyless protector


Shmee150 test de Keyless Protector!
Fleetaccess is exclusief dealer van de Keyless Protector. De Keyless Protector biedt optimale bescherming tegen een relay attack. Relay attack is momenteel de meest voorkomende methode voor auto diefstal en is uitsluitend relevant voor auto’s met keyless entry / comfort access. Het gemak van een keyless entry systeem zorgt ook voor het grootste veiligheidslek.

Dieven kunnen het signaal van de sleutel opvangen en daarmee de auto openen en zelfs starten!

Met de Keyless Protector kan de sleutel niet meer gekopieerd worden en is uw auto optimaal beveiligd tegen deze diefstal methode. De Keyless Protector is 's-werelds eerste elektronische sleutel beveiliging met behoud van 100% fabrieksgarantie. Iedereen kan de protector zelf installeren, verdere aanpassingen in de auto zijn niet nodig!


Keyless Protector combineren met aftermarket alarm of af-fabriek alarm?


De Keyless Protector kan perfect worden gecombineerd met onze aftermarket alarmsystemen. De Keyless Protector zorgt voor nog een extra beveiligingslaag waardoor het alarmsysteem de auto nog beter beveiligd. Zeker met een af-fabriek alarm is de Keyless Protector aan te raden. Af-fabriek alarmsystemen zijn veelal niet beveiligd tegen relay attack en daarom gevoelig voor relay attack. Zo adviseren wij bij een voertuigvolgsysteem in combinatie met een af-fabriek altijd extra maatregelen te treffen. De Keyless Protector is de ultieme oplossing om uw voertuig optimaal te beschermen. Het voertuig kan door de Keyless Protector niet meer onopgemerkt worden gestolen. Zonder Keyless Protector kan een dief de sleutel clonen en wegrijden met de auto. Zonder dat iemand dat merkt!  De diefstal wordt dan pas opgemerkt naar melding door de bestuurder!Welke Keyless Protector past het beste bij u?


Wij leveren momenteel twee varianten van de Keyless Protector. Beide Keyless Protectors bieden optimale veiligheid voor uw auto.

keyless protector zonder autorisatie keyless protector met extra autorisatie

Keyless Protector zonder extra autorisatie


Deze protector is vanaf nu te bestellen. In tegenstelling tot de protector met autorisatie hoeft u bij deze Keyless Protector niet op de sleutel te tikken om hem wakker te maken. De Keyless Protector zorgt ervoor dat de sleutel automatisch in slaap gaat na 3 minuten. Wanneer de sleutel weer beweegt wordt de sleutel weer actief en kan keyless entry weer gebruikt worden. Deze methode is iets comfortabeler in gebruik, maar werkt nog steedsoptimaal om uw keyless entry systeem te beveiligen.

keyless protector zonder autorisatie

Voor meer informatie kijk op https://www.keylessprotector.nl/keyless-protector-zonder-autorisatie.html

Keyless Protector met extra autorisatie


De protector met autorisatie zorgt ervoor dat uw sleutel automatisch onbereikbaar wordt. Wanneer 2 keer op de sleutel wordt getikt zal de sleutel 'wakker' worden en kan de keyless entry weer gebruikt worden. Deze methode biedt maximale veiligheid en voorkomt een relay attack op uw auto.

keyless protector met autorisatie

Voor meer informatie kijk op www.keylessprotector.nl/keyless-protector.html

 

Offerte aanvragen


Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.
U kunt ook altijd bellen met 088 - 0123 300 tijdens kantooruren. Onze medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement