Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

VW alarm beveiliging

VW alarm beveiliging - Fleetaccess
 
Volkswagen is een zeer populair merk. Vrijwel ieder jaar staan verschillende modellen in het lijstje meest verkochte auto’s. Helaas staat Volkswagen jaarlijks ook in het lijstje met meest gestolen voertuigen in Nederland. Een goede reden om uw Volkswagen goed te beveiligen! Voor Volkswagen bieden wij verschillende beveiligingsmogelijkheden. Uiteraard zijn alle beveiligingsopties Kiwa SCM
gecertificeerd en daarmee goedgekeurd door uw verzekeringsmaatschappij.
 
Beveilig uw Volkswagen goed tegen inbraak en diefstal met een gecertificeerd Volkswagen alarm. Neem voor een gepast advies op maat contact met ons op via ons contactformulier of via 088-0123-300.
 

SCM klasse 3 Volkswagen alarm met hellingshoekdetectie


Uw Volkswagen beveiligen conform de eisen van u verzekeraar doet u met een SCM goedgekeurd klasse 3 Volkswagen alarm met hellingshoekdetectie en eigen autorisatie. Om de Volkswagen goed te beveiligen tegen inbraak en diefstal worden een aantal maatregelen aangebracht.

De omtrekbeveiliging zal alle bewegende delen zoals de portieren, motorkap en kofferklep beveiligen. Dankzij de interieursensor zullen alle bewegingen in de Volkswagen geregistreerd worden. Dat betekent dat het Volkswagen alarm af zal gaan zodra criminelen via het raam uw auto
willen openen. Om wegslepen te voorkomen wordt een hellingshoeksensor geïnstalleerd.

Volkswagen alarm met hellingshoekdetectie SCM Volkswagen klasse 3 alarm
 

Eigen autorisatie van het Volkswagen alarm 


Een aftermarket SCM goedgekeurd klasse 3 Volkswagen alarm met hellingshoekdetectie bevat altijd een eigen autorisatie. Op het moment dat de Volkswagen ontgrendelt zal het alarmsysteem middels de handzender een verificatie uitvoeren ter controle. Dit proces gebeurt volledig automatisch. De handzender dient alleen in de omgeving van het voertuig te zijn. We raden daarom aan om de handzender aan de sleutelbos te hangen. U merkt hier niets van in het dagelijks gebruik. 

Volkswagen af-fabriek klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie certificeren


Sommige Volkswagens zijn af-fabriek uitgerust met een alarmsysteem. In sommige gevallen zijn deze af-fabriek alarmen getest door Kiwa SCM. Wanneer dit niet het geval is, kan het af-fabriek klasse 3 Volkswagen alarm SCM gecertificeerd worden. Dat houdt in dat het systeem voldoet aan de strenge beveiligingseisen van Kiwa SCM. Het certificeren van het af-fabriek klasse 3 Volkswagen alarm brengt wat aanpassingen met zich mee. Mogelijk moeten er breekmoeren geplaatst worden op de noodstroomsirene. Dit voorkomt sabotage van het Volkswagen auto alarm.

Heeft uw Volkswagen keyless entry en/of keyless go? Dan is het sterk aan te raden het keyless systeem te beveiligen tegen een relay attack. Dat is mogelijk met met de Keyless Protector met CCV SCM certificering. Onze productspecialisten informeren u graag over wat voor uw voertuig het beste Volkswagen alarm. Wij ontvangen graag het chassisnummer, model en bouwjaar van uw Volkswagen zodat wij u een passend advies kunnen geven!
 

SCM klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem voor Volkswagen


n sommige gevallen vereist een verzekeringsmaatschappij een SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem in plaats van een Volkswagen alarmsysteem. Het SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem wordt aangesloten op de startonderbreker en geeft de mogelijkheid om op afstand de auto te volgen en blokkeren. Een SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem staat altijd in verbinding met een PAC erkende meldkamer. Het SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem van Klassealarm.nl is aangesloten bij de goedkoopste PAC erkende meldkamers van Nederland en is al beschikbaar vanaf €21,11 per maand inclusief BTW!

Volkswagen alarm met voertuigvolgsysteem SCM Volkswagen klasse 4 alarm

SCM klasse 5 voertuigvolgsysteem met koppeling met het Volkswagen alarm


Is er al een af-fabriek klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie aanwezig in uw Volkswagen of laat u ook een SCM klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie inbouwen? Dan kunnen wij een alarmkoppeling aanleggen tussen het SCM klasse 3 alarmsysteem met hellingshoekdetectie en het SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem! Zodra de alarmkoppeling gemaakt is spreken we over een SCM klasse 5 voertuigvolgsysteem met alarmkoppeling.

Het voordeel van de alarmkoppeling is dat er een automatische melding gemaakt wordt bij diefstal of een poging tot inbraak. De PAC erkende meldkamer zal contact met u leggen om te controleren of er daadwerkelijk sprake is van een diefstal of inbraak en zal indien nodig de juiste instanties inschakelen.

Volkswagen klasse 3 / 5 alarm met voertuigvolgsysteem van Fleetaccess
 

Advies op maat van Fleetaccess 


Heeft u nog vragen over het Volkswagen alarm of een ander SCM gecertificeerd autoalarm? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0123300. Of uw via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met u op met een passend en geheel vrijblijvend voorstel.
 


(* = verplicht veld)