Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Parrot Asteroid Smart

De Parrot Asteroid SMART is het nieuwste model van Parrot. De Asteroid smart is een veelzijdig systeem met navigatie inbegrepen. Voor deze prijs kwaliteit verhouding is geen ander A-merk systeem beschikbaar. De SMART is voorzien van een zware interne versterker, waardoor het geluid ook fantastisch is. Let op; ervan uitgaande dat er goede speakers aanwezig zijn.

De Asteroid SMART is voorzien van dual Bluetooth, waardoor 2 telefoons tegelijk gekoppeld kunnen worden. Deze smartradio is ook voorzien van een WIFI modulen, waardoor rondom de auto een hotspot gemaakt kan worden. Via de Asteroid Market van Parrot kunnen diversen APPS worden aangeschaft zoals flitsmeister, Waze, Deezer, Spotify, etc.

De Asteroid SMART moet worden ingebouwd en is geen plug-and-play oplossing. Om de Asteroid SMART in te bouwen is een inbouwframe, car-to-iso en antenne adapter nodig. Deze zijn merkspecifiek. Voor een exacte prijsopgaaf kan contact worden opgenomen met onze verkoop binnendienst op 088 - 0123 300. 

Wilt u meer weten over de Parrot MKi9200? Ga dan naar onze webshop http://www.carkit-shop.nl/parrot-asteroid-smart.html


WIJ LEVEREN ZOWEL AAN PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN.


parrot asteroid smart aanbieding

 

Interessante links

Parrot CK3100

Parrot MKI9000
Parrot MKI9100 
Parrot MKi9200
Parrot Asteroid

Offerte aanvragen Parrot Asteroid SMART

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement