Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Parrot asteroid

Parrot Asteroid


De Parrot Asteroid is de jongste telg in de Parrot familie. De Parrot Asteroid is sinds half mei leverbaar en is gelijk de meest innovatieve autoradio/mediastation die momenteel leverbaar is.


De Parrot Asteroid is voorzien van nieuwste technische snufjes, maar heeft natuurlijk ook een perfecte parrot bluetooth carkit.
De Parrot Asteroid is vorm gegeven zoals u dat van Parrot gewend bent. Strak, lakzwart, helder en duidelijk. De Parrot radio heeft een afneembaar front tegen diefstal. Daarnaast zijn alle knoppen verlicht met backlight. Het is een serieuze eyecatcher in uw auto.

 

Wilt u meer weten over de Parrot Asteroid radio? Ga dan naar onze webshop http://www.carkit-shop.nl/parrot-asteroid.html

 

 

parrot asteroid carkit

 

Interessante links


Parrot CK3100
Parrot MKI9000
Parrot MKI9100 
Parrot MKi9200
Parrot Asteroid Mini
Parrot Asteroid Tablet
Parrot Asteroid Smart

 

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een Parrot Asteroid? Wij beantwoorden uw vragen binnen één werkdag.

 

Mocht u graag iemand telefonisch vragen willen stellen, zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar.

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 op  het nummer 088 - 0123 300. Een email sturen mag ook altijd.
 

WIJ LEVEREN ZOWEL AAN PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN!!

 

   

Offerte aanvragen Parrot Asteroid

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement