Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Audi alarm beveiliging

 

Audi alarm beveiliging logo
 
Heeft u een Audi en eist uw verzekeraar een gecertificeerd Audi alarm? Bij Fleetaccess heeft u verschillende opties om uw Audi SCM gecertificeerd te beveiligen met een Autoalarm. Zo kunt u kiezen voor een universeel aftermarket alarmsysteem, maar ook voor een origineel af-fabriek Audi alarm! 

Onze productspecialisten leggen u graag het verschil uit. Wij zijn te bereiken op 088-012-3300

Alle beveiligingsmaatregelen van Fleetaccess waaronder het Audi alarm zijn volledig Kiwa SCM gecertificeerd. Daarmee voldoen alle beveiligingsmaatregelen aan de eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt om uw Audi goed te verzekeren tegen diefstal en inbraak.
 

SCM af-fabriek Audi klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie


Het af-fabriek Audi klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie is een Original Equipment Manufacturer (OEM) product, dat wil zeggen dat het alarm precies hetzelfde is alsof het in de fabriek gemonteerd is. Het af-fabriek Audi alarm wordt uitsluitend met originele Audi onderdelen geïnstalleerd en is volledig geïntegreerd in de Audi sleutel. Het af-fabriek Audi klasse 3 alarm bevat een omtrekbeveiliging, interieurbeveiliging én hellingshoekdetectie.

Heeft uw een Audi met keyless entry en/of keyless start? Bescherm dan direct uw Audi met een Audi alarm tegen een relay attack met de SCM KE01 Keyless Protector! Dé SCM goedgekeurde sleutelbeveiliging!

SCM Audi klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie


Het SCM Audi klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie met dubbele autorisatie beschermt uw Audi optimaal tegen diefstal en inbraak. De omtrekbeveiliging zorgt ervoor dat alle bewegende delen beveiligd zijn tegen forcering. De interieursensor zal het detecteren zodra een ruit wordt ingeslagen en de hellingshoekdetectie zal het SCM audi klasse 3 alarm af laten gaan zodra de auto weggesleept of opgekrikt wordt. Tot slot zorgt de eigen autorisatie van het SCM Audi klasse 3 alarm ervoor dat de auto niet te starten is zonder uw goedkeuring!

SCM Audi klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie

SCM klasse 4 Voertuigvolgsysteem voor Audi


Het is mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij een SCM Audi klasse 3 alarm niet voldoende acht voor de beveiliging van een Audi. Het SCM Audi klasse 3 alarm is in dat geval uit te breiden met een SCM Audi Klasse 4 alarm of Audi klasse 5 alarm met voertuigvolgsysteem. Het voertuigvolgsysteem zorgt ervoor dat in het geval van diefstal het voertuig eenvoudig te traceren is. Het is mogelijk een alarmkoppeling te maken, zodat er automatisch verbinding met de meldkamer wordt gelegd in geval van een poging tot inbraak.

Het SCM Audi klasse 4 systeem is te koppelen met zowel het af-fabriek SCM Audi klasse 3 alarm als met het aftermarket SCM klasse 3 alarm. Een SCM Audi klasse 4 voertuigvolgsysteem is altijd gekoppeld aan een PAC erkende meldkamer. Het meldkamer tarief start al vanaf €21,11 per maand inclusief BTW.

SCM Audi klasse 4 alarm met voertuigvolgsysteem


SCM Audi klasse 5 alarm met voertuigvolgsysteem


Verzekeringspolis controle voor uw Audi alarm


Mocht de door uw verzekeraar gestelde beveiligingseis u niet helemaal duidelijk zijn, dan helpen wij u graag om deze te ontcijferen. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring in voertuigbeveiliging en hebben iedere eis inmiddels in veelvoud horen langskomen. Een advies op maat voor het Audi alarmsysteem dat het best bij uw Audi past, is voor ons een kleine moeite!

Heeft u nog vragen over het Audi alarm of een ander SCM gecertificeerd autoalarm? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in en ontvang een advies op maat.
 

 

 

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement