Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Strengere controles NIET Handsfree bellen

Strengere controles NIET handsfree bellen


Laatste update: 19-10-2011 10.00


NUENEN - Veilig verkeer Nederland heeft onlangs de campagne gelanceerd laatjenietafleiden.nl Deze campagne is gefocust op mensen die zich tijdens het rijden laten afleiden door het gebruik van hun mobiele telefoons, laptops, navigatie, etc. Het is een bewezen feit dat alles wat je doet onderweg naast autorijden, een afleiding is voor de chauffeur en hij of zij hierdoor minder attent is.


Jaarlijks gebeuren er tientallen ongelukken die niet nodig zijn. Voor veel mensen is het praktisch onmogelijk om niet te bellen in de auto, denk hierbij aan beroepen waarbij men veel op weg is. Deze mensen moeten zich ervan bewust zijn dat mede weggebruikers niet de dupe mogen worden van hun stommiteiten. Laat een carkit (Parrot) installeren in uw auto en bel voortaan veilig onderweg. Een beetje chauffeur belt handsfree onderweg. Fleetaccess levert in haar webshop www.carkit-shop.nl al carkits vanaf 169.95 inclusief montage. Voor dit bedrag kunt u niet eens een boete rijden!!


Parrot CK3000


De Parrot CK3000 is een simpele en veilige carkit om onderweg  handsfree te kunnen bellen. Het is niet alleen uw veiligheid, maar ook die van andere.


Muziek en een Parrot Carkit


Wie net iets meer wil dan alleen een carkit kan ook kiezen voor een uitgebreidere Parrot carkit. Carkit-shop.nl levert alle types Parrot Carkits, waaronder de Parrot MKi9000, MKi-9100, MKi-9200 en Asteroid. Deze carkit kan naast bellen ook muziek (Ipod, USB en Line-In) afspelen over de autospeakers voor  een extra comfortabele rit. Zo geeft u niet alleen maar geld uit aan veiligheid, maar ook aan extra rijgenot.  U slaat met een Parrot Carkit twee vliegen in één klap.


Wees verstandig  en kies voor veiligheid!

Tags: carkit, parrot carkit, ck3100, mki9000, mki9100, mki9200, asteroid

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement