Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Stelling Telegraaf: Ik ga mijn auto beter beveiligen tegen diefstal

Bron: Telegraaf

ma 05 mei 2014, 14:01
 

Stelling: Ik ga mijn auto beter beveiligen tegen diefstal   

Het aantal autodiefstallen neemt toe. Dat blijkt uit de kersverse cijfers over januari tot en met april van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc). De nieuwe getallen maken duidelijk dat de autobranche in de strijd tegen het misdaadgilde het onderspit delft. Bent u slachtoffer van autodieven geweest of wapent u zich goed tegen de criminelen? Hoe beveiligt u uw auto of vertrouwt u op de af-fabriek geleverde systemen?

In totaal zijn er dit jaar al 10.413 voertuigen in de eerste vier maanden gestolen. Opvallend is dat het iedere maand stijgt. Werden in januari nog 2541 diefstallen gepleegd; de afgelopen twee maanden waren dat er respectievelijk 2706 en 2738. Vooral jonge auto’s blijven favoriet, want de categorie tot en met drie jaar oud steeg tot 1090 gestolen voertuigen, een stijging van bijna 5,5 % ten opzichte van vorig jaar.


Volgsysteem


AVc blijft promoten om volgsystemen in voertuigen in te bouwen, waarmee na diefstal eenvoudig te traceren is waar de auto gebleven is. Bouwt u een volgsysteem in of kiest u voor een ouderwetse stuurstang die het dievengilde moet afschrikken? Moet de auto-industrie nieuwe systemen lanceren, zoals een slot met vingerafdruk? 
 
 

Advies Autobeveiliging?inbraak bmw 5 serie voorkomen? Bel fleetaccess voor autoalarm advies


Wilt u een goed advies waarmee u niet alleen de gemiddelde autodief op afstand houd, maar ook de doorontwikkelde autodief? Bel dan met onze advies lijn. Fleetaccess is al jaren lang actief in de autobeveiliging en wij leveren maatwerk autoalarm systemen, waarmee u auto niet half, maar heel beveiligd is. Het is niet alleen een standaard klasse 3 alarm af-fabriek, deze systemen zijn allang achterhaalt. Tegenwoordig is er meer nodig en vandaar onze maatwerk adviezen. Een van onze verkopers adviseert u graag. U kunt ons bellen op 088 - 0123 300 of mailen naar info@fleetaccess.nl. DE AUTOBEVEILIGING EXPERT!

Link: Stichting aanpak voertuig criminaliteit - klik hier