Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Webshops

Om het voor onze klanten gemakkelijk te houden heeft Fleetaccess een aantal webshops waarbij klanten snel en gemakkelijk onze producten kunnen bestellen.Het doel van deze webshops is een goede prijs-kwaliteit te bieden, waarbij onze klanten een goede en snelle service kunnen verwachten.

Hieronder vind u de shops die momenteel draaien:

 

 

www.carkit-shop.nl - specialist in Parrot Carkits
 

Bestel gemakkelijk en snel een Parrot Carkit. De shop is van alle gemakken voorzien om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste Parrot carkit. Het gemakkelijke van onze webshop is dat u Parrot kunt bestellen waarbij ook gelijk de installatie geregeld wordt. Veel webshops verkopen Parrot carkits, maar bieden geen eigen inbouwservice. Bij ons kunt u de beste inbouwkwaliteit verwachten zodat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van uw carkit.

 


www.klassealarm.nl
- specialist in autoalarmen klasse 1 tot en met 5
 

Bij klassealarm.nl kunt u snel en gemakkelijk een SCM autoalarm bestellen. De webshop is onderverdeel in verschillende klassen, zodat u gemakkelijk kunt kiezen wat u nodig heeft. Alle aangeboden autoalarmen worden geleverd met SCM certificaat en worden volgens alle SCM normen geïnstalleerd.

dashcam shop specialist dashcams

www.dashcamshop.nl - specialist in dashcams, o.a. BlackVue, Thinkware

Bij www.dashcamshop.nl kunt u snel en gemakkelijk een complete dashcam bestellen, inclusief inbouw op locatie.
 
Houd deze webpagina goed in de gaten om de laatste ontwikkelingen te volgen.