CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Corona maatregelen Fleetaccess

Gepubliceerd: 23 december 2020

Beste klant,
 
Ondanks de verscherpte maatregelen van de harde lockdown kunt u nog steeds terecht bij Fleetaccess voor de beveiliging van uw auto.
Fleetaccess kan openblijven!
 
Veel autobedrijven moeten op basis van de verscherpte maatregelen de showrooms sluiten. Werkplaatsen mogen wél open blijven. Fleetaccess valt onder de categorie werkplaats. Wij kunnen u dus gewoon blijven helpen met het beveiligen van uw auto.
Uiteraard betekent dat wel dat ook wij de nodige maatregelen treffen om zowel uw veiligheid als die van onze collega’s te kunnen waarborgen. We hanteren hierin de richtlijnen van de overheid.


In grote lijnen verandert er voor u niet veel. Toch willen we uw aandacht richten op het volgende:  


 • Draag een mondkapje
  Onze monteurs dragen tijdens de werkzaamheden en het contact met u een mondkapje. We willen u verzoeken om ook een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten zodra u uw auto bij ons inlevert en ophaalt.
 • Blijf niet onnodig wachten
  Normaal kunt u bij ons hoofdkantoor en bij onze inbouwvestigingen genieten van een goede kop koffie terwijl uw auto beveiligd wordt. Om de contactmomenten terug te dringen willen wij u verzoeken om, indien mogelijk, enkel de auto af te leveren en op te halen. Mocht dit niet mogelijk zijn bent u met in achtneming van de regels natuurlijk welkom. Kom in dat geval dan alleen zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
 • Een schone auto
  Zorg dat u uw auto schoon bij ons inlevert. Onze monteurs zorgen er ook voor dat ze alles schoon en netjes achterlaten.
 • Betaal per pin
  Betalen per pin kan vaak contactloos en is daardoor veiliger voor iedereen. Onze monteurs hebben een mobiel pinapparaat bij zich. Betalen gaat zo gemakkelijk, snel en veilig.
 • Houdt 1,5 meter afstand
  De collega die uw auto heeft beveiligd zal na afloop uitleg geven over de werking van het zojuist ingebouwde systeem. Houdt er rekening mee dat u uw afstand bewaard, onze collega zal dat ook doen.
 • Telefonisch en per mail bereikbaar
  Wij blijven ook voor verkoop en service bereikbaar zoals u gewend bent. Heeft u vragen over een product of wilt u een afspraak maken? Zoals altijd helpen we u graag verder! Wel willen we u verzoeken om daarvoor niet langs te komen als dat niet noodzakelijk is. We staan u graag telefonisch te woord via 088-0123 300. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@fleetaccess.nl.Mocht u toch nog vragen hebben over onze Corona voorzorgsmaatregelen of vragen over andere andere zaken kunt u ons ook bereiken op
088-0123 300 of uw vraag per mail toesturen naar info@fleetaccess.nl. We staan voor u klaar!


Wij wensen u hele fijne feestdagen en bovenal een gezond 2021!
 

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement