Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Beveiliging Toyota RAV 4

Gepubliceerd: 31 augustus 2023

De meest gestolen elektrische / hybride auto in Nederland is de Toyota RAV 4. In het eerste halfjaar van 2023 werden er volgens cijfers van het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) 316 exemplaren van dit model auto gestolen. In totaal werden in de eerste zes maanden van dit jaar 2917 personenauto’s gestolen in Nederland. Dat betekent dat ruim 10% van alle gestolen auto’s een Toyota RAV 4 is. Het is voor eigenaren van dit model auto dus van groot belang om te zorgen voor beveiliging van het hoogste niveau.

Beveiliging op maat

Om een auto die zo populair is bij het dievengilde goed te beveiligen tegen diefstal, is beveiliging op maat de beste keuze. De beveiligingsspecialisten van Fleetaccess kijken samen met u naar de wensen, de eisen van de verzekeringen en de mogelijkheden en vervolgens wordt er een beveiligingsplan samengesteld dat perfect bij uw situatie past.

Klasse-alarm

Met een Klasse-alarm van Fleetaccess weet u zeker dat uw Toyota RAV 4 voorzien is van een auto-alarm dat aan alle keurmerken voldoet. Alle Klasse-alarmen van Fleetaccess zijn SCM en CCV gekeurd en worden geleverd inclusief certificaat voor de verzekering.

Keyless Protector

Met de Keyless Protector beschermt u uw Toyota RAV 4 tegen diefstal via relay attack. De Keyless Protector zorgt ervoor dat de autosleutel uitgeschakeld wordt als hij stil ligt, waardoor het signaal van de sleutel niet door criminelen opgepikt kan worden om de auto te openen. Ook de Keyless Protector is voorzien van een CCV / SCM certificaat.

Specialist in autobeveiliging

Fleetaccess is al jarenlang dé specialist in autobeveiliging en is als geen ander in staat om uw Toyota RAV 4 te beveiligen tegen diefstal. Onze professionele monteurs hebben jarenlange inbouwervaring, onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en u krijgt altijd 5 jaar garantie op onze inbouwwerkzaamheden. Inbouwen doen wij door heel Nederland bij u thuis of op het werk of in één van onze inbouwlocaties. Bent u de trotse bezitter van een Toyota RAV 4 en wilt u de kans dat hij gestolen wordt zo klein mogelijk maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.