Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Mi-6 peilzender brengt gestolen Range Rovers terug

Mi-6 peilzender brengt gestolen nieuwe Range Rovers terug


Sinds kort levert Fleetaccess de nieuwste Mi-6 peilzender van Technocon. Deze peilzenders van Technocon hebben hun succes te danken aan de unieke combinatie van RF en GSM en de snelle opvolging van de meldkamer icm een opsporingsdienst. Wij merken vanuit de markt dat er veel vraag naar een dergelijk product is. Dit is niet voor niets!

Het systeem heeft zich in korte tijd al bewezen! De onderstaande foto’s zijn van twee gestolen Range Rovers die waren voorzien van een voertuigvolg systeem. Daarnaast was een van de voertuigen ook uitgerust met een Mi6. Dit bleek een zeer waardevolle aanvulling. Ondanks de tegenmaatregelen van het dievengilde bleek het signaal van de Mi6 de sleutel tot succes voor het terugvinden van deze auto's.

RANGE_ROVER_ALARM

RANGE_ROVER_DIEFSTAL

RANGE_ROVER_BEVEILIGING


Mocht u nog vragen over dit product hebben of een Mi6/Mi7 willen bestellen, neem contact op met Fleetaccess via het telefoonnummer 088 0123 300 of per mail info@fleetaccess.nl.
 

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement