Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Laat je auto niet hacken

laat je auto niet hacken

Laat je auto niet hacken!

 
Vorige week startte de campagne ‘Laat je auto niet hacken’. Een landelijke campagne, met als ambassadeur misdaadjournalist John van den Heuvel. Hacken van auto’s is een groeiend probleem waarover nog te weinig kennis is. Met de campagne moet het aantal autodiefstallen worden teruggedrongen.
 

RTL Boulevard
 

Dat auto’s makkelijk te hacken zijn heb je al vaker kunnen lezen op onze website. Hacken is een veel voorkomende vorm van autodiefstal en de schade loopt echt enorm in de papieren. Deze campagne wordt dan ook groots opgezet met John van den Heuvel als gezicht van de campagne. Het doel is uiteraard om het aantal diefstallen van auto's wordt teruggedrongen. Vanavond werd er in RTL Boulevard aandacht besteed aan de campagne waar ook Peter R. de Vries aangaf hoe groot het probleem is.Diefstal van je auto met een computer
 

Bij het stelen van een auto werd vroeger vooral de schroevendraaier of koevoet ingezet, maar tegenwoordig komt er dus geen gereedschap meer aan te pas. Autodieven vangen met computers het signaal op dat de sleutel naar de auto zendt. Dat signaal wordt vervolgens gekopieerd en de auto gaat vanzelf van het slot af. De dief stapt in en start de auto op dezelfde manier. En dan is binnen enkele seconden je auto gejat, zonder braakschade.
 

74% minder kans met VbV-SCM goedgekeurd beveiligingssysteem
 

Dagelijks worden er in Nederland 35 auto’s gestolen. En daar is iets aan te doen. De campagne ‘Laat je auto niet hacken’ is opgezet om mensen alert te maken op het hacken van hun voertuig. Daarnaast wordt er op de website van laatjeautoniethacken.nl maar weer eens duidelijk vermeld dat de kans op autodiefstal met 74% verlaagd wordt wanneer er een VbV-SCM goedgekeurd beveiligingssysteem geïnstalleerd is in je auto. Reden genoeg dus om een goed track & trace systeem in je auto te laten bouwen.
 

SCM / VbV alarmsysteem belangrijk
 

Veel auto’s zijn helaas niet voorzien van een VbV / SCM goedgekeurd autoalarm. Daardoor zijn er dagelijks veel auto's het doelwit van inbraak of nog erger diefstal. Een inbraak of diefstal is zeer vervelend en heeft vaak  meer impact dan men in eerste instantie denkt. . Daarom is een aanvullend beveiligingssysteem belangrijk. In de fabriek waar de auto geproduceerd wordt worden er onvoldoende systemen ingebouwd die autodiefstal tegengaan.

Informeer nu vrijblijvend voor een beveiligingsadvies voor uw auto. Zie ook www.fleetaccess.nl/security
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement