Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Is uw auto goed beveiligd?

Veel  auto's zijn slecht beveiligd en lopen hierdoor een verhoogd risico om gestolen te worden. Een autoalarm kan ervoor zorgen dat uw auto minder interessant is voor het dievengilde.


Landelijk worden er jaarlijks duizenden auto's gestolen en in veel gevallen ook terug gevonden door bijvoorbeeld een voertuigvolgsysteem. Voertuigvolgsystemen zijn tegenwoordig minder duur en daardoor steeds aantrekkelijker voor auto's zoals Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Audi A3, Audi A4, etc. Deze auto's worden veel gestolen en dat brengt veel ellende met zich mee.  Vaak is de schade uitkering te weinig om een nieuwe vergelijkbare auto te kopen. Daarnaast kost het u een hoop tijd om een nieuwe auto te zoeken en verliest u misschien emotioneel waardevolle spullen.


Een voertuigvolgsysteem is tegenwoordig al leverbaar vanaf 499.00 incl. montage, BTW en SCM certificaat. Tijdelijk worden deze zelfs gratis ingebouwd op locatie.


Wie een voertuigvolgsysteem een stap te ver vind kan ook prima uit de voeten met een klasse 2 of 3 alarm.  Een klasse 2 of 3 alarm verminderd het inbraak risico aanzienlijk. Dieven weten dat SCM gekeurde alarmsystemen niet gemakkelijk te ontwijken zijn en pakken daarom liever een auto zonder SCM alarm. De oranje driehoek stickers tonen aan dat er een SCM alarmsysteem is geïnstalleerd en schrikt vaak erg af.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Kijk dan eens bij onze SCM alarmen, hiervoor hebben wij zeer interessante aanbiedingen.

 

Lees hier ook de folder van de Stichting VBV, waarom een autoalarm nut heeft.

 

Offerte aanvragen voor uw auto

(* = verplicht veld)