Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Op zoek naar een strategische alliantie?

Naast het rechtstreeks contact opnemen met ons bedrijf bieden wij onze producten en diensten ook aan andere bedrijven aan. Fleetaccess biedt bedrijven een toegevoegde waarde door samen te werken op het gebied van auto-elektronica.  Wij bieden onze producten en diensten aan tegen zeer scherpe tarieven, zodat er tijd over blijft voor de echte core business. Fleetaccess werkt samen met verschillende bedrijven waaronder autobedrijven, importbedrijven, schadebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en verzekeringstussenpersonen.


Autobedrijven

Wanneer uw monteurs in de werkplaats het druk hebben met andere werkzaamheden kan het gemakkelijk zijn om gebruik te maken van extra goed opgeleid auto elektrotechnisch personeel. Veel autobedrijven spitsen zich toe op het verkopen, repareren en onderhouden van auto's.

Auto elektronica is een vak apart en hierbij helpen wij u graag verder. Hierdoor wordt het eigen personeel niet belast met ingewikkelde niet dagelijkse taken en weet u zeker dat alles vakkundig is geïnstalleerd. Voor eventuele problemen en/of vragen geeft Fleetaccess indien gewenst zelfs rechtstreeks support aan uw klant. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken of te fungeren als tussenpersoon. Dit zorgt voor veel onduidelijkheid en maakt het voor de klant onhandig. Met onze inbouwservice heeft u weinig omkijken en verlengd u de service van het bedrijf.

 

Importbedrijven

Importeren van auto's uit Europese en niet Europese landen is zeer populair voor tweedehands auto's. Ongeveer 8 van 10 geïmporteerde auto's heeft niet zoals in Nederland een af-fabriek goedgekeurd SCM alarm. Hierin moet achteraf vaak een compleet nieuw autoalarm worden geïnstalleerd.

Importbedrijven kunnen het haast niet achterwege laten om hun klant in te lichten over welk alarm het voertuig heeft. Net zoals bij autobedrijven zijn autoalarmen niet hun core business. Vaak is onduidelijk welk autoalarm de auto heeft en kan dit zelfs een obstakel zijn bij de aankoop. Om ervoor te zorgen dat u als importbedrijf de klant zo goed mogelijk kan informeren kan Fleetaccess hierbij helpen. Als de auto geen autoalarm heeft kunnen wij ervoor zorgen dat de auto voor afleveren een volledig goedgekeurd alarm heeft. Tevens kijken wij gelijk wat er al in de auto aanwezig is. De klant heeft hierdoor er geen omkijken aan. De meeste mensen die een auto importeren hebben geen verstand van SCM alarmen en u als importbedrijf kan deze ellende besparen, zodat u klant kan genieten van de nieuwe auto.

 

Verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen

Niet alle verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen hebben de juiste kunde in huis voor het adviseren van klanten bij het aanschaffen van een SCM gecertificeerd autoalarm. Voor cliënten is het ingewikkeld om te achterhalen welke autoalarm de auto precies heeft of wat er nog bij zou moeten komen. Vanzelfsprekend word er geïnformeerd bij de verzekeringsmaatschappij, maar ook zij weten hier vaak geen raad mee.  Hierin kan Fleetaccess een perfecte partner zijn. De verzekeringsmaatschappij en/of tussenpersoon heeft één aanspreekpunt van al hun vragen omtrent autoalarmen. Wij helpen zowel de cliënt als de verzekeringsmaatschappij verder. 

 

Fleetaccess installeert SCM gecertificeerde autoalarmen op locatie door heel Nederland in overleg met de cliënt. Cliënten krijgen bij Fleetaccess een 100% prijs kwaliteitverhouding met uitsluitend de beste autoalarmen. Dit allemaal tegen scherpe prijzen, met een optimale beveiliging.

 

Wat zijn de belangrijkste voordelen?
 

Geen onnodige stress over zaken die niet uw core business zijn
Zaken doen met een bedrijf met 7 jaar ervaring
Producten die met kennis en ervaring zijn geselecteerd
SCM/VBV/TNO gecertificeerd
Eventueel inbouw op locatie
3 jaar inbouwgarantie
Helpdesk voor professioneel advies
Maatwerk mogelijkheden


Wilt u graag eens praten over een samenwerking? Bel dan gerust of kom langs op ons hoofdkantoor.

U kunt ook informatie aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen.   

(* = verplicht veld)