CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Zerodelta Ritregistratiesysteem

Zerodelta Ritregistratiesysteem


Een ritregistratiesysteem zorgt ervoor dat automatisch alle ritten van A naar B geregistreerd worden.  Met behulp van een ritregistratie kunt u bijtelling voorkomen.  Er hoeft geen bijtelling te worden betaald als het privégebruik van een bedrijfsauto op jaarbasis minder dan 500 kilometer is.


U heeft als bestuurder van een bedrijfsauto 2 opties;


- Bijtelling betalen á 25% (milieuvriendelijke auto's  á 14-20%)
- Sluitende kilometerregistratie bijhouden


Fleetaccess levert naast track en trace systemen, ook laagdrempelige ritregistratiesystemen. Wij leveren onder andere het Zerodeltra ritregistratiesysteem. Dit Zerodelta is prijstechnisch interessant.  Het is snel en gemakkelijk te gebruiken, zonder dat u hoeft te schrijven en hierdoor tijd/geld verliest.


Hoe werkt het Zerodelta ritregistratiesysteem?


Als eerste moet er een Zerodelta ritregistratiesysteem "vast" worden geïnstalleerd in het voertuig. Het systeem werkt met een USB stick, die eens per zoveel tijd uitgelezen wordt. Alle ritten worden verwerkt in een database waarna ze per periode opgevraagd kunnen worden. Er kunnen zelf nog op- en aanmerkingen worden aangevuld.


Heeft u geen zin om telkens alle ritten handmatig uit te lezen?


Voor sommigen bedrijven is het lastig alle ritten handmatig uit te lezen. Hiervoor heeft Fleetaccess een realtime rittenregistratie. Alle ritten worden automatisch verwerkt en zijn elk moment op te vragen. Dit allemaal volledig online, overal ter wereld. De realtime rittenregistratie kan worden gecombineerd met een realtime track en trace. Hierdoor kunnen alle voertuigen snel en gemakkelijk op afstand worden bekeken, zodat er kosten kunnen worden bespaart. Voor ons realtime ritregistratiesysteem zie onderstaande link.

 

aanbevolen link:

 

- track en trace basic

Offerte aanvragen


Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen binnen 1 - 2 werkdagen contact met u op.
U kunt ook altijd bellen met 088 - 0123 300 tijdens kantooruren. Onze medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement