Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Hardware

Track en trace inbouw

 

Fleetassist maakt gebruik van de laatste state-of-art hard- en software welke samen onder één dak zijn ontwikkelt. Hierdoor zijn beide 100% op elkaar afgestemd wat resulteert in korte lijnen en optimale stabiliteit. Fleetassist bepaalt samen met de klant welk abonnement het meest geschikt is voor uw ritregistratie & fleetmanagement. Vervolgens wordt op basis daarvan gekozen uit 3 soorten hardware.


RUP01 hardware voor ritregistratie


De RUP01 ritregistratie en track en trace module is voorzien van de nieuwste GPS technologie die zelfs al is voorbereid op de opvolger van de GPS, namelijk het GLONASS netwerk. De hardware is voorzien van een interne batterij zodat alle ritregistraties en andere informatie zo goed mogelijk geback-upt is.  

RUPWM01 hardware voor werkmaterieel


De RUPWM01 werkmaterieel Track en Trace module is voorzien van de nieuwste GPS technologie die zelfs al voorbereid  op de opvolger van de GPS, namelijk het GLONASS netwerk. De hardware is voorzien van een interne batterij zodat alle ritregistratie en andere informatie zo goed mogelijk geback-upt is.  

RUPCAN01 hardware voor rijstijlanalyse en CAN-bus koppeling


Steeds meer bedrijven willen maatschappij verantwoord ondernemen en een bijdragen leveren aan het milieu. Ook Fleetassist biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het rijgedrag van medewerkers, ook wel rijgedrag analyse, ECOdrive of Greendrive genoemd.
Voor het in kaart brengen van rijgedrag heeft Fleetassist een speciaal Track & Trace / ritregistratie systeem. Dit systeem heeft de mogelijkheid om CANBUS te koppelen met het Track & Trace systeem.

Standaard heeft ons systeem een basis rijgedrag analyse. Met koppeling op het CANBUS netwerk wordt aanvullende informatie weergeven, waardoor een uitgebreide rijanalyse mogelijk is. Om dit mogelijk te maken gebruiken wij hiervoor de RUPCAN01.

Met de RUPCAN01 is het zelfs mogelijk op afstand standaard storingscodes uit te lezen. Informeer vooraf altijd eerst of het voertuig wordt ondersteund.

De hardware communiceert uitsluitend met onze eigen servers. Alle data is versleuteld met de hoogst mogelijke encryptie. Alle servers voldoen aan de hoogst gestelde ISO normen.  Informatie wordt uitsluitend opgeslagen in een eigen serverpark .


Wat zijn de eigenschappen van het track en trace systeem?


-              Diensten kunnen per maand worden aan- en afgesloten. 
-              Klant bepaalt zelf welke diensten wel en niet worden afgesloten
-              CAN-bus koppeling
-              G-force sensor geïntegreerd voor rijanalyse en crashdetectie
-              Digitale en analoge in- en uitgangen voor randapparatuur
-              Nieuwste state-of-art technologieën zoals voorbereiding op GLONASS netwerk (opvolger GPS)


Gebruikers kunnen naar behoefte de diensten activeren of deactiveren die gewenst zijn. Aanmelden, afmelden, wijzigen en betalen via een beveiligde omgeving is natuurlijk mogelijk. Altijd belangrijk is de privacy van de gebruikers. De gegevens zijn daarom zeer goed afgeschermd en alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.
 

Aanbevolen links

Software
Ritregistratie
Container Track & Trace
 

Offerte aanvragen track en trace


Wilt u graag meer weten van ons track en trace systeem? Bel gerust voor een afspraak om voor uw bedrijf de mogelijkheden te bekijken. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 op  het nummer 088 - 0123 300. Een email sturen mag ook altijd.

 

 

aanbevolen links:


- track en trace basis
- achteruitrijdcamera
- carkits en toebehoren

- See more at: http://fleetaccess.webdesign-helmond.nl/equipment/signaleringsverlichting/#sthash.CzO718m0.dpuf

 

Offerte track en trace

(* = verplicht veld)