CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
In de eerste 11 maanden van het afgelopen jaar 2021 zijn er minder auto’s gestolen dan in 2020. Men kan concluderen dat het aantal autodiefstallen fiks gedaald is in 2021.
Maar blijft deze daling voortzetten? En hoe is die daling van gestolen auto’s eigenlijk ontstaan? Aan het begin van 2021 hadden we te maken met een avondklok. Deze coronamaatregel moet haast wel invloed hebben gehad op de daling van het aantal gestolen auto´s. Maar ook coronamaatregelen houden een keer op of verminderen. Is het dan de bedoeling dat er weer meer auto´s gestolen worden? Nee, natuurlijk niet. Fleetaccess heeft de juiste gecertificeerde alarmsystemen om autodiefstal te voorkomen. Lees snel verder!

Preventie belangrijk tegen autodiefstal

Het voorkomen van autodiefstal is beter dan genezen. Gestolen auto’s worden niet altijd teruggevonden en als ze wel terug worden gevonden is de vraag hoe. Half gestript omdat de onderdelen zijn doorverkocht of uitgebrand omdat het een vluchtauto voor een kraak is geweest. Vandaar dat Fleetaccess goedgekeurde CCV /SCM alarmsystemen in haar assortiment heeft om autodiefstal te voorkomen. We hebben het hier over ons klasse alarm.

Klasse alarm 1 tot en met 5

Het klasse alarm van Fleetaccess bestaat uit vijf klassen:
 
 • Klasse 1 is een startonderbreker. Dit alarm is vergelijkbaar met een af-fabriek auto alarm. 
 • Klasse 2 maakt gebruik van een hard akoestisch geluidssignaal.
 • Klasse 3 beschikt over dezelfde eigenschappen als klasse 2 aangevuld met sabotagesignalering en hellingshoekdetectie.
 • Klasse 4 is gekoppeld aan een startonderbreker. Bovendien volgt het uw auto 24 uur per dag. Wanneer het GPS/GSM signaal wordt verstoord, blokkeert de auto automatisch.
 • Klasse 5 bevat alle bovenstaande eigenschappen uit de voorgaande klassen.
 


Tips om autodiefstal te voorkomen

Gebruik het bijbehorende stuurslot van uw auto. Deze kun je aanvullen met de bearlock van Fleetaccess. Dit is een versnellingsbakslot en werkt zeer effectief tegen autodiefstal.
Installatie van een GPS-Tracker. Fleetaccess heeft een peilzender die u daarvoor kunt gebruiken. Zo weet u altijd waar uw auto zich bevindt en bij diefstal wordt uw auto sneller opgespoord d.m.v. de peilzender
En natuurlijk een goed ingebouwd alarmsysteem. De nieuwere generatie auto’s hebben vaak een keyless entry system. Autodieven hebben het tegenwoordig niet alleen voorzien op dure auto’s. Als u een auto heeft met een keyless entry system dan kunt u deze het beste beveiligen met onze keyless protector.

Relay attack populaire vorm van autodiefstal

Autodiefstal is de laatste tijd helaas net zo geavanceerd als de nieuwste auto’s met keyless entry system. Relay attack is zo’n geavanceerde vorm van autodiefstal. De dieven kopiëren het signaal van de autosleutels en gaan er zo binnen een halve minuut met uw auto vandoor. Dat is niet mis en u kunt deze vorm van autodiefstal voorkomen met de eerder genoemde keyless protector.

Hoe bouw ik mijn nieuwe alarmsysteem in?

Of u nu een klasse alarm, keyless protector, bearlock of peilzender tegen autodiefstal kiest. Fleetaccess helpt u natuurlijk bij het inbouwen van onze alarmsystemen. Wij hebben goede service hoog in het vaandel staan, vandaar ook dat we 25+ inbouwlocaties door heel Nederland hebben. Kijk voor een inbouwlocatie bij u in de buurt en maak een afspraak of vraag de monteur om langs te komen.

Andere wensen voor een auto alarm?

Dat kan en ook hier helpt Fleetaccess u verder. Fleetaccess is al jaren marktleider op het gebied van SCM auto alarmen en heeft ruimschoots ervaring in de meest geavanceerde installaties voor optimale beveiliging. Wilt u meer informatie over een auto alarm op maat dat tegen autodiefstal beschermt, neem gerust contact met ons op!

Andere diensten van Fleetaccess

We helpen u niet alleen met de bestrijding van autodiefstal. We hebben ook nog andere totaaloplossingen voor uw wagenpark of personenauto. Behalve alarmsystemen hebben we ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen we u verder!
 

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement