CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
Ondanks dat thuiswerken en zoveel mogelijk thuisblijven de norm is in het bestrijden van de pandemie wordt er heel veel ingebroken in auto’s. In de afgelopen maand oktober is het hoogste aantal auto-inbraken gehaald sinds het uitbreken van corona. Wat er buit wordt gemaakt? Navigatieapparatuur, dure velgen of een laptop die in allerijl vergeten is op de achterbank. Tja, dan is het kassa voor autodieven. Ze tikken even het raampje in of onderscheppen het signaal van uw auto met keyless entry system. Misschien bent u al slachtoffer geweest van een auto inbraak en wilt u dit niet nog een keer meemaken of u wilt het voorkomen. Fleetaccess kan u hierbij helpen. Lees snel verder.

Fleetaccess klasse alarm

Wij weten hoe vervelend het is als er in uw auto wordt ingebroken. Vandaar dat u bij Fleetaccess een klasse alarm voor uw auto kunt aanschaffen. Bent u niet thuis in de wereld van auto alarmen en heeft u nog nooit van het klasse alarm gehoord? Dan leggen wij dat hier aan u uit. Het fijne van ons klasse alarm is dat het geschikt is voor elk type auto, ongeacht model of merk. Dat niet alleen, het klasse alarm is net zo goed als een af-fabriek alarm systeem. De reden dat we het klasse alarm noemen is omdat het alarm in verschillende klassen verschijnt.

Klasse alarm CCV / SCM goedgekeurd alarmsysteem

Het klasse alarm van Fleetaccess is een goedgekeurd CCV /SCM alarmsysteem. Dit houdt in dat de certificering is ontwikkeld door de overheid, brancheorganisaties en verzekeraars. Het CCV / SCM certificaat is van toepassing op het auto alarm zelf en de inbouw ervan. Zo weet u zeker dat u een goed alarm te pakken heeft en dat autodieven als ze verstandig zijn ver bij uw auto uit de buurt blijven. 

De verschillende klassen van het klasse alarm

De CCV  gecertificeerde alarmsystemen gaan van klasse 1 tot en met 5.

We geven u hier een korte uitleg over de verschillende klassen:
 
 • We starten met de keyless protector. De protector is sinds juli 2020 officieel CCV / SCM gecertificeerd. Het beschermt uw autosleutel en reserve autosleutels tegen een relay attack.  Autodieven worden helaas steeds slimmer en brutaler. Ze onderscheppen het signaal van de autosleutels en openen binnen een kleine minuut uw auto zonder schade. Bijna net zo geraffineerd als in een James Bond film.
 • Klasse 1: Dit is een startonderbreker en is vergelijkbaar met een af-fabriek auto alarm. 
 • Klasse 2: Betreft het eerste alarm in de klassen die gebruik maakt van een hard akoestisch geluidssignaal.
 • Klasse 3: heeft dezelfde eigenschappen als klasse alarm 2 met als aanvulling een sabotagesignalering en hellingshoekdetectie.
 • Klasse 4: Dit alarm is gekoppeld aan een startonderbreker. Bovendien volgt het uw auto 24 uur per dag, alle dagen van de week. Wanneer dieven proberen om het GPS/GSM signaal te verstoren, blokkeert de auto automatisch.
 • Klasse 5: Dit is het paradepaardje onder de alarmsystemen, omdat dit de hoogste klasse is. Het bevat alle bovenstaande eigenschappen uit de voorgaande klassen en vormt zo het klasse 5 auto alarm.

Klasse alarm laten inbouwen 

U heeft nu alle alarmen bekeken en misschien al een keuze gemaakt. Nu is de volgende stap om het auto alarm in te laten bouwen. Fleetaccess helpt u hierbij. We hebben 25+ inbouwlocaties door heel Nederland. Hier hebben al meer dan 2900 klanten gebruik van gemaakt en ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1. Er is vast een inbouwlocatie bij u in de buurt, waar u een afspraak kunt maken of u vraagt de monteur om bij u langs te komen.

Specifieke wensen voor een auto alarm 

Heeft u speciale wensen voor uw auto alarm? Ook hier kan Fleetaccess u bij helpen. Wij zorgen er dan voor dat u een beveiligingssysteem krijgt wat bij uw auto en situatie past. 
Wilt u hier meer informatie over? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 088-0123300.

Meer diensten van Fleetaccess 

We zijn niet alleen gespecialiseerd in klasse alarmsystemen voor uw auto. We hebben meerdere totaaloplossingen voor uw wagenpark en voor particuliere autobezitters. Naast alarmsystemen hebben we ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement