Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

CCV SCM startonderbreker

CCV SCM startonderbreker klasse 1

Waarom een CCV SCM Startonderbreker met extra autorisatie kopen bij Fleetaccess?


 • CCV SCM klasse 1 alarm geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen CCV SCM startonderbreker op locatie bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 25 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2.900 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >25.000 autoalarmen geinstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren voor particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst  welke dag en nacht bereikbaar is;
 • CCV / SCM / KIWA / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes  zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi.

LET OP - CCV neemt keurmerk over van VbV
Per 1 juli 2019 heeft VbV het voertuigbeveiliging keurmerk overgedragen aan CCV. Alle startonderbrekers die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan de nieuwe CCV SCM regelgeving 2019.


Hoe werkt een CCV SCM startonderbreker met eigen autorisatie?


Een goedgekeurde SCM startonderbreker beveiligd uw auto tegen diefstal van de auto. Af-fabriek is elke Europese auto voorzien van een startonderbreker. Deze af-fabriek startonderbreker is door nieuwe diefstalmethodes niet meer voldoende. De af-fabriek startonderbreker zal worden voorzien van een extra startonderbreker met eigen autorisatie. Deze startonderbreker geeft een extra autorisatie waarna de auto gestart kan worden. Een goedgekeurde startonderbreker met eigen autorisatie is geschikt voor elk merk, model en type auto.

Een SCM startonderbreker met eigen autorisatie bestaat uit de volgende beveiliging:

 • Dubbele automatische startonderbreking: blokkering van startmotor en (in veel gevallen) de brandstofpomp;

 • Eigen autorisatie: beveiliging tegen inbreken op informatie netwerk auto middels draadloze transponder of handzender;

 • Led-indicator: schrikt autodieven af.
   

CCV SCM startonderbreker


Een startonderbreker is niet meer zoals vroeger met een pincode waarmee de auto gestart kan worden. Dieven worden met de dag slimmer en waardoor de vraag naar betere auto beveiliging groter en groter wordt. Een simpele startonderbreker met een codepaneeltje is niet meer voldoende om de moderne dief tegen te houden.

Hoe werkt een CCV goedgekeurde startonderbreker?


Een CCV SCM goedgekeurde startonderbreker is niet meer dan een relais wat open en dicht schakelt zodra hiervoor toestemming wordt gegeven. De startonderbreker wordt in de auto aangesloten op een positie zodat de auto niet meer start wanneer het relais dicht staat. Met andere woorden; de auto kan niet worden gestart zonder dat de eigenaar daarvoor toestemming geeft of zijn autoalarm uitschakelt. Door een after-market CCV SCM goedgekeurde startonderbreker bent u verzekerd van een gedegen startonderbreker waar dieven niet meer zomaar omheen kunnen.


Houdt een CCV SCM startonderbreker de moderne dief tegen?


Alle autoalarmen zijn bedoeld om een dief af te schrikken en daarnaast te belemmeren. Als een dief de tijd krijgt is, net zoals bij computers, alles te kraken. Echter gaat het bij autobeveiliging om preventie en vertragen. Er zijn diverse autoalarmen op de markt welke zeer uiteenlopend zijn.

Belangrijk is om een startonderbreker te kiezen met een extra autorisatie. Een startonderbreker af-fabriek kan een dief binnen korte tijd omzeilen en alsnog de auto starten. YouTube staat vol met filmpjes waarin gedemonstreerd wordt hoe je bijvoorbeeld een startonderbreker van een Volkswagen Golf kan omzeilen. De meeste mensen denken dat dit alleen mogelijk is bij “oudere” auto’s, maar dat is zeker niet zo. Sterker nog; ADAC (Duitse wegenwacht) heeft een onderzoek gedaan naar veiligheid van moderne auto’s. De uitslagen waren zeer verontrustend. Auto’s blijken sneller en gemakkelijker gestolen te kunnen worden.

CCV SCM goedgekeurde Startonderbreker met extra autorisatie


Fleetaccess adviseert en installeert een startonderbreker welke niet zomaar te omzeilen is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de onderbreker wordt gemaakt door een erkende professionele installateur welke hiervoor CCV SCM gecertificeerd is. Fleetaccess heeft een eigen team van installateurs in dienst welke dagelijks door heel Nederland startonderbrekers monteren, zelfs bovenop het af-fabriek systeem. Zowel de media als actuele diefstalcijfers onderschrijven dat een af-fabriek startonderbreker niet meer voldoende is om een auto te beveiligen. Wij kunnen u een startonderbreker bieden waarmee uw auto weer veilig is.

Onze startonderbreker wordt niet gestandaardiseerd aangesloten op een vaste plek in de auto. Elke installateur heeft zijn eigen installatiewijze, wat een extra punt van veiligheid is omdat dieven geen standaard diefstalmethode kunnen gebruiken. Ze moeten weten hoe e.e.a. is aangesloten, anders kan een dief er niks mee. Omdat Fleetaccess alleen SCM CCV gecertificeerde startonderbrekers inbouwt bent u verzekerd van een gecertificeerde installatie welke ook door de verzekeraar erkent wordt.

Extra autorisatie bij een CCV SCM startonderbreker


De extra autorisatie zorgt ervoor dat niet alleen de eigen autosleutel (of slimme autosleutel) ervoor zorgt dat de auto gestart kan worden. Bij extra autorisatie is sprake van een zogenaamde tweeweg machtiging. Zowel de originele sleutel als draadloze autorisatie transponder of RFID tag moet de auto deblokkeren. Als beide autorisaties goedgekeurd zijn kan de auto gestart worden.

Kenmerken CCV SCM startonderbreker met extra autorisatie


-    Startonderbreker;
-    Extra autorisatie;
-    CCV SCM certificaat ten behoeve van de verzekering.

CCV SCM startonderbreker klasse 1 autoalarm

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement