Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

CCV SCM alarmsysteemWaarom een CCV SCM alarmsysteem met extra autorisatie kopen bij Fleetaccess?

 • CCV SCM alarmsysteem geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen CCV SCM alarmsysteem op locatie bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 25 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2.900 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >25.000 autoalarmen geïnstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren aan particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst  welke dag en nacht bereikbaar is;
 • CCV / SCM / KIWA / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht; onze wachtruimtes zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi.

LET OP - CCV neemt keurmerk over van VbV
Per 1 juli 2019 heeft VbV het voertuigbeveiliging keurmerk overgedragen aan CCV. Alle alarmsystemen die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan de nieuwe CCV SCM regelgeving 2019.

Een veelgehoorde vraag is of een autoalarm wel een zinvolle bijdrage aan de diefstalpreventie biedt. Statistisch is bewezen dat dit zeker het geval is. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de voertuigen met een CCV SCM gecertificeerd autoalarm met rust gelaten wordt. Bij CCV SCM gecertificeerde auto beveiliging draait het allemaal om preventie en vertraging. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat uw goederen veilig zijn. Zonder voertuigbeveiliging zou het percentage diefstal- en inbraakschade een stuk hoger zijn.

Jaarlijks is er ongeveer 150-200 miljoen euro aan diefstalschade en maar liefst 500 miljoen euro inbraakschade. Diverse media berichten met regelmaat over afname van autodiefstallen en inbraken. Diefstalcijfers onderschrijven dit. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat steeds meer verzekeraars vragen om een autoalarm met een CCV SCM certificaat. Daarnaast worden nog steeds veel voertuigen teruggevonden door een CCV SCM voertuigvolgsysteem. Het belangrijkste feit in deze is dat de inbraakschade per geval explosief gestegen is. Vroeger was een inbraakschade 500 á 750 euro, tegenwoordig is dat een veelvoud hiervan.

Verzekeraars moeten jaarlijks hun premies bijstellen om financieel gezond te blijven. Door onder andere het stijgende aantal “moderne diefstal” gevallen groeit de schade nog steeds en is dit belangrijker dan ooit tevoren.

CCV SCM alarmsysteem


Het CCV SCM autoalarm is een verzamelbegrip van alle verschillende klassen autoalarmen. Het CCV SCM alarmsysteem dat voorheen bekend stond als een klasse 2 alarm is het instapmodel voor een autoalarm waarbij zowel akoestisch als optische signalering wordt gevoerd. Fleetaccess levert alle verschillende klassen. Onder een CCV SCM alarmsysteem (=klasse 2) wordt een volledig omtrekbeveiliging vereist. Daarnaast moet het voertuig voorzien zijn van een interieurbeveiliging en een noodstroomsirene. Uiteraard moet ook bij een CCV SCM alarmsysteem een startonderbreker worden aangesloten welke via een extra autorisatie wordt vrij gegeven. Dit laatste is het geval bij een aftermarket autoalarm welke verreweg veiliger is dan een af-fabriek autoalarm.

Een af-fabriek autoalarm biedt in veel gevallen geen beoogde veiligheid en is daarom vaak een wassen neus. Met een autoalarm met extra autorisatie kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Welk CCV SCM alarmsysteem adviseert Fleetaccess?


Wij hebben verschillende autoalarmen geschikt voor deze klasse. Het alarmsysteem werkt met draadloze autorisatie en hierbij blijft zelfs het keyless entry systeem intact. Deze optie wordt het meest verkocht. Hierbij zijn verschillende merken leverbaar. Het meest gebruikte autoalarm is het VODAFONE 46XX autoalarm. Hiermee krijgt u extra veiligheid terwijl het comfort behouden blijft. De losse transponder communiceert naast de originele sleutel met de auto en deblokkeert een aparte startonderbreker.
Een oplossing met handmatige autorisatie is ook mogelijk, waarbij de bestuurder zelf kan bepalen wanneer de startonderbreker moet worden vrijgegeven. Dit wordt veel gebruikt voor bedrijfswagens.

Uiteindelijk blijft de inbouw van een CCV SCM autoalarm vrij specifiek waarin wij u graag adviseren. Wij bekijken samen met de klant de beste optie en kunnen zo nodig een maatwerk oplossing leveren. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u bij ons op de goede plaats! Meer dan 10.000 klanten gingen uw voor. Zie o.a. onze onafhankelijke klantbeoordelingen.

Kenmerken CCV SCM alarmsysteem (klasse 2 autoalarm)

 • Startonderbreker met extra autorisatie;
 • Omtrekbeveiliging voor beveiliging van alle deuren;
 • Interieurbeveiliging;
 • Optische signalering bij alarm door middel van de knipperlichten;
 • Akoestische signalering met een noodstroom sirene met back-up accu;
 • CCV SCM certificaat ten behoeve van de verzekering;

Indien er toch nog onduidelijkheden zijn over het autoalarm adviseren wij onderstaande frequently asked questions door te lezen.

ccv scm alarmsysteem klasse 2


Veel gestelde vragen - CCV SCM alarmsysteem


Hieronder geven wij antwoord op veelgesteld vragen over onze CCV SCM alarmsysteem. Mochten er desondanks zaken nog niet duidelijk zijn kunt u ons altijd emailen.

 

Krijg ik premiekorting met een CCV SCM autoalarm?


Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan een premiekorting worden aangeboden. Vaak zit de premiekorting al in de prijs verrekend en is een CCV SCM autoalarm een harde eis. Zonder CCV SCM certificaat wordt het voertuig niet verzekerd tegen diefstal. De risico’s liggen dan bij de eigenaar. Voor veel mensen is het risico te groot om dit zelf te nemen en daarom adviseren wij goed de polisvoorwaarden van uw verzekeraar te bestuderen. In Nederland rijden zeer veel auto’s rond zonder een daadwerkelijke dekking wegens het ontbreken van een certificaat of niet het juiste autoalarm.


Af-fabriek autoalarm of aftermarket autoalarm?


In de media wordt vaak gezegd; stop de slimme autosleutel in een metalen blik en u bent overal vanaf. Zo gemakkelijk is het helaas niet. Het metalen blik is een oplossing, maar alleen voor relay attack (op afstand kopiëren van de sleutel). Alle andere inbraak- en diefstalmethodes kunnen gewoon nog steeds worden gedaan. Een metalen blik is naar ons inziens een tijdelijke oplossing. Dit doet men 2 weken, dan is het vergeten en vervalt men terug in het oude patroon. Sleutels in het sleutelkastje of op een kastje bij de voordeur. Gevolg? Voertuig weg, slapeloze nachten, hoop ellende met de verzekeraar en een flinke dosis onnodige stress.

Fleetaccess heeft deze methode samen met Autoblog getest. De theorie is inderdaad waar, maar zoals gezegd niet voldoende. Wij adviseren een CCV SCM gecertificeerd autoalarm. Bovendien is een metalen blik niet afdoende voor de verzekeraar. Deze eist veelal een CCV SCM certificaat als borgstelling voor veiligheid en kwaliteit.  

Sinds kort heeft Fleetaccess ook een extra oplossing tegen relay attack, de Keyless Protector. De Keyless Protector voorkomt relay attack en zorgt samen met een autoalarm ervoor dat uw auto veilig blijft. De Keyless Protector kan perfect worden gecombineerd met een aftermarket autoalarm en/of een af-fabriek alarmsysteem.
Fleetaccess adviseert om deze reden altijd een aftermarket CCV SCM alarmsysteem waarbij de kwaliteit gewaarborgd is met een CCV SCM certificaat. Het belangrijkste kenmerk van een aftermarket CCV SCM autoalarm is een extra autorisatie. Extra autorisatie kan op twee verschillende manieren, namelijk draadloos of handmatig. Beide systemen bieden de gewenste veiligheid van elk merk en type auto.

(* = verplicht veld)