CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Auto-inbraken schering en inslag

Staat net uw splinternieuwe bolide voor de deur, wordt nog diezelfde avond het raampje ingetikt om het navigatiesysteem eruit te halen. Daar wordt u niet vrolijk van. Glassplinters verspreid over de zitting, politie verwittigen, verzekering bellen. Daar bent u nog wel even druk mee. Er zijn zo van die buurten in Nederland waar dit aan de lopende band gebeurd. Buurten die geteisterd worden door auto-inbraken. De bewoners van zulke buurten hebben geen idee wat ze eraan kunnen doen, behalve hopen dat het ze niet overkomt en eraan geloven als het weer zo ver is. Fleetaccess weet wel wat aan auto-inbraken gedaan moet worden.
 

Fleetaccess auto alarm

Zorg ervoor dat de dieven voortaan bij uw auto uit de buurt blijven. Dat kan met de auto alarmsystemen van Fleetaccess. Onze CCV / SCM goedgekeurde auto alarmen zijn geschikt voor elk merk, model en type auto. Het betreft hier alarmen die ook echte beveiliging zijn voor uw auto en geen schijnveiligheid.
Een goed auto alarm beveiligt uw vierwieler op meerdere klassen. Dat is tegenwoordig hard nodig omdat autodieven steeds innovatiever en brutaler worden. Vandaar dat een geavanceerd alarmsysteem geen overbodige luxe is.
 

SCM auto alarm 

Verzekeraars willen samen met u de strijd aanbinden tegen auto-inbraken. Vanuit deze behoefte zijn er CCV / SCM gecertificeerde auto alarmsystemen ontwikkeld. Deze certificering is speciaal bestemd voor voertuigbeveiliging en is ontwikkeld door verzekeraars, brancheorganisaties en de overheid. Dit keurmerk wordt gevoerd voor beveiligingsproducten en de inbouw ervan. Het auto alarm kan alleen naar behoren werken als deze ook goed is ingebouwd.

SCM auto alarm in 5 klassen

Als u gebruik maakt van een SCM gecertificeerd auto alarm, dan kunt u zelfs een premiekorting krijgen. Behalve SCM kunt u bij Fleetaccess ook terecht voor CCV gecertificeerde alarmsystemen van klasse 1 tot en met 5.
 
We geven u een korte uitleg over de SCM klassen:
 
  • Te beginnen bij de keyless protector: deze is sinds juli 2020 officieel CCV / SCM gecertificeerd. De protector beschermt beide autosleutels tegen een relay attack. Autodieven onderscheppen het signaal van de autosleutels en openen binnen 40 seconden uw auto zonder schade. Met de keyless protector voorkomt u dit.
  • Klasse 1: Dit alarm is een startonderbreker, vergelijkbaar met een af-fabriek alarmsysteem. 
  • Klasse 2: Dit is het eerste alarm in de klassen die gebruik maakt van een akoestisch en hard geluidssignaal.
  • Klasse 3: SCM klasse 3 is het beste alarm voor inbraakbeveiliging. Dit alarm maakt onderscheid tussen een dief en een bromvlieg. Dus het zal u niet zonder geldige reden ‘s nachts wakker maken uit uw slaap.
  • Klasse 4: Dit is de detective onder de alarmen. De klasse 4 volgt uw auto 24/7 en is gekoppeld aan een startonderbreker. Wanneer dieven het GPS/GSM signaal verstoren, blokkeert de auto automatisch.
  • Klasse 5: Dit is het beste wat u voor uw auto kunt krijgen. Logisch ook, dit is de hoogste klasse. Het bevat alle bovenstaande klassen en vormt zo het klasse 5 auto alarm.

Waarom een auto alarm van Fleetaccess

Behalve dat we gecertificeerde auto beveiligingssystemen aanbieden, zijn er nog meer voordelen om voor een alarmsysteem van Fleetaccess te kiezen. Wij weten waar we mee bezig zijn en hebben succesvol meer dan 25.000+ alarmsystemen geïnstalleerd. We hebben dan ook 25 inbouwlocaties door heel Nederland. Wij geven 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden en we zijn 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen. Uw auto alarm wordt ingebouwd en u kunt voor alle bijbehorende service altijd bij ons terecht.  
Heeft u al een tijdje een SCM auto alarmsysteem en is deze toe aan een herkeuring? Ook voor SCM herkeuringen kunt u bij ons terecht.
 

Een auto alarm op maat?

Fleetaccess staat voor kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor beveiligingsoplossingen op hoog niveau. Als u specifieke wensen heeft voor uw toekomstige beveiligingssysteem dan kunt u dat bij ons kenbaar maken. Fleetaccess zorgt ervoor dat u een beveiligingssysteem krijgt wat bij uw situatie past. Heeft u hier meer vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn te bereiken op 088 - 0123 300.
 

Meer Fleetaccess diensten

We zijn gespecialiseerd in auto-elektronica voor bedrijven en particulieren. Onze expertise vertaalt zich in totaaloplossingen voor uw wagenpark of benodigdheden en wensen voor de particuliere autobezitters. We leveren naast alarmsystemen bijvoorbeeld ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrole, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Staat uw gewenste product of dienst er niet tussen of u wilt advies over welk auto alarm u het beste kunt kiezen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement