Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten


De meeste auto’s die de afgelopen jaren zijn afgeleverd beschikken over keyless entry. Dit terwijl het systeem een bekend lek in de beveiliging heeft. Het is vatbaar voor een zogenaamde relay attack. Om dit gat te dichten heeft keuringsinstantie Kiwa SCM een nieuw keurmerk in het leven geroepen. Dit keurmerk wordt toegevoegd aan het huidige stelsel van SCM klassen.
 
Momenteel voert Kiwa SCM de SCM klasse 1 tot en met SCM klasse 5 normering voor voertuigbeveiliging. Dit is verder aangevuld met TV01 voor SCM peilzenders en SCM mechanische beveiliging zoals een versnellingsbakslot. Hier wordt nu de klasse KE01 keyless entry/start aan toegevoegd. Alle voertuigen die uitgerust zijn met keyless entry of keyless start zullen vanaf 1 januari 2021 een beveiligingsmaatregel moeten treffen voor dit systeem. Deze eis staat los van de SCM klasse eis die een verzekeraar kan stellen. Dit zal gelden als een toevoeging op de huidige eis.
 

De eerste officiële KE01 gecertificeerde keyless entry beveiliging: De Keyless Protector KE01


Sinds begin 2019 is de Keyless Protector al verkrijgbaar bij Fleetaccess. Inmiddels hebben al veel keyless entry- eigenaren de revolutionaire sleutelbeveiliging kunnen ervaren. De Keyless Protector is de eerste elektronische sleutelbeveiliging in Nederland en is speciaal ontwikkeld om een antwoord te bieden tegen een relay attack, De hack op afstand waarbij inbraak wordt gepleegd op het signaal tussen auto en autosleutel. Kiwa SCM erkent dat de Keyless Protector een perfecte oplossing is tegen dit type inbraak en kent de Keyless Protector dan ook als eerste product het nieuwe KE01 keyless entry/start certificering toe.
Dat betekent dat u vanaf nu de Keyless Protector niet enkel voor uw eigen gemoedsrust kunt bestellen, maar ook inclusief KE01 SCM certificaat om te overhandigen aan uw verzekeraar.
 
Met de KE01 Keyless Protector is het niet meer mogelijk om op afstand de autosleutel uit te lezen. Zodra u de sleutel niet meer gebruikt zal de KE01 Keyless Protector de autosleutel automatisch in slaap brengen waarbij de verbinding tussen sleutel en batterij verbroken wordt. Omdat de sleutel geen stroom meer krijgt is de sleutel niet meer vindbaar voor hack- of uitleesapparatuur, en daarmee veilig voor een relay attack. Op het moment dat de autosleutel weer in beweging komt zal automatisch de verbinding worden hersteld en is de sleutel weer te gebruiken als voorheen. U merkt dus niets van de KE01 Keyless Protector, maar bent wel maximaal beveiligd tegen een relay attack.
De KE01 Keyless Protector is in 99% van alle sleutels te plaatsen, dus er is er vrijwel zeker een voor uw sleutel. Neem contact op met onze productspecialisten op 088 0123 300, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@fleetaccess.nl.

Direct bestellen Keyless Protector KE01?


Vanaf heden is de CCV SCM gecertificeerde Keyless Protector met keuring voor KE01 direct te bestellen in onze webshop. Wij hebben een interessante introductieaanbieding voor deze CCV SCM certificering. De aanvullende maatregel is nodig voor ieder voertuig welke Keyless Entry niet goed beschermt heeft. Vanaf 1 januari 2021 zal de verzekeraar hier direct om gaan vragen. Vanaf heden kunnen wij het product al met CCV SCM certificaat leveren, zodat u klaar bent voor de toekomst!

Bestel hier direct uw protector!