CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Hoe u KE01 Keyless Protector dealer kunt worden

Wat u vooraf moet weten over de KE01 Keyless Protector


  • Eerste KE01 certificering in Nederland welke uw sleutel beveiligd
  • Keyless Protector wordt al 2 jaar verkocht in NL en is daarmee de enige ruimschoots bewezen SCM gecertificeerde oplossing in de markt
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Ons product is verkrijgbaar bij verschillende importeurs, merkdealers en inbouwspecialisten
  • Keyless Protector is 's-wereld eerste gepatenteerde sleutelbeveiliging!


Toevoeging KE01 aanvullende maatregel


U heeft als SCM erkend dealer of als SCM gecertificeerd inbouwspecialist mogelijk al gehoord van de nieuwe KE01 aanvullende maatregel. Dit is de nieuwe aangescherpte beveiligingseis van Kiwa SCM. Deze nieuwe maatregel is niet zomaar een toevoeging, maar heeft een doorwerkend effect op alle SCM klasse 1, klasse 2 en klasse 3 certificeringen.

De nieuwe SCM beveiligingseis, voluit bekend als 'SCM/CCV KE01 keyless entry/go aanvullende maatregel', richt zich specifiek op de beveiliging van keyless entry systemen. Met keyless entry hoeft de bestuurder de autosleutel niet te bedienen om de auto te ontgrendelen en te starten. Sinds 1 januari 2021 kan een af-fabriek autoalarm niet meer gecertificeerd worden zonder ook het keyless entry systeem te beveiligen. De enige keyless entry oplossing die zich al enkele jaren heeft bewezen én als eerste een SCM KE01 goedkeuring heeft is de KE01 Keyless Protector. Met de KE01 Keyless Protector weet uw klant zeker dat de auto goed beveiligd is tegen een relay attack en voldoet aan de nieuwe beveiligingsmaatregel van de verzekering.
 

Wanneer is een KE01 aanvullende maatregel nodig?


De KE01 aanvullende maatregel is noodzakelijk op voertuigen waar geen goedkeuring aanwezig is op het Keyless Entry, maar ook Keyless Go systeem. Op de site van KIWA SCM kan de meest actuele lijst worden gedownload. De KE01 aanvullende maatregelen is voor zowel de startonderbreker als af-fabriek alarm noodzakelijk.
 

Waarom Keyless Protector dealer worden?


Een groot deel van de auto's die de afgelopen 5 jaar op de markt zijn gekomen zijn uitgerust met de keyless entry of keyless start optie. Volgens Kiwa SCM rijdt ruim twee-derde van deze auto's rond zonder een goedgekeurde beveiligingsmaatregel en is daarmee niet beveiligd tegen een relay attack.

De meeste diefstallen en inbraken worden gepleegd door op het keyless systeem in te breken met de zogenaamde relay attack. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom Kiwa SCM de nieuwe SCM/CCV KE01 keyless entry maatregel heeft geïntroduceerd. Nederland is het eerste land dat dit probleem aankaart met een aangescherpte beveiligingseis. Verzekeraars gaan de aangescherpte KE01 eis voor bestaande klanten geleidelijk uitrollen. Auto's die in 2021 op kenteken gezet worden zullen per direct moeten voldoen aan deze maatregel.

De KE01 aanvullende maatregel is een officiele SCM maatregel. Dat betekent dat de installatie ook uitlsluitend door een SCM erkend inbouwbedrijf of merkdealer uitgevoerd moet worden. Een particulier mag dit dus niet zelf. 

U zult als SCM erkend inbouwspecialist of merkdealer te maken gaan hebben met klanten die de KE01 aanvullende maatregel nodig hebben. U kunt de installatie van de KE01 Keyless Protector in uw afleverproces integreren of beschikbaar maken als aftersales service voor bestaande klanten. Door KE01 Keyless Protector dealer te worden kunt u uw klanten ontzorgen omtrent de nieuwe SCM beveiligingseis.

 

Hoe kan ik Keyless Protector dealer worden?


Dealer worden van de KE01 Keyless Protector houdt voornamelijk in dat u snel en gemakkelijk grotere bestellingen kunt plaatsen tegen een gereduceerd dealertarief.Aan de hand van een telefonisch gesprek lichten we u dit graag verder toe. Vervolgens zullen wij u een link toesturen waar u uw bedrijfsgegevens in achterlaat alvorens wij u een persoonlijke dealerovereenkomst toe zullen sturen. Zodra u deze digitaal ondertekend aan ons retourneert kunnen we beginnen met leveren van de KE01 Keyless Protector!

U kunt ons ook direct een email sturen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Benieuwd geworden naar het Keyless Protector dealerschap? Neem snel contact met ons op via 088 0123 300!

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement