Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie

CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie klasse 3

Waarom een CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie kopen bij Fleetaccess?


 • CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 • A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 • Inbouwen CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie op locatie, bij u thuis of op het werk;
 • Inbouwen kan ook bij één van onze 28 inbouwlocaties door heel Nederland;
 • Meer dan >2.900 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9;
 • Meer dan >25.000 autoalarmen geïnstalleerd;
 • Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 • Wij leveren voor particulier en bedrijf;
 • Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 • 24 / 7 Storingsdienst  welke dag en nacht bereikbaar is;
 • CCV / SCM / KIWA / TNO / VbV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 • Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi.

LET OP - CCV neemt keurmerk over van VbV
Per 1 juli 2019 heeft VbV het voertuigbeveiliging keurmerk overgedragen aan CCV. Alle alarmsystemen die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan de nieuwe CCV SCM regelgeving 2019.


CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie, klasse 3


SCM CCV voertuigbeveiliging is een verzamelnaam voor alle verschillende autoalarmen welke wij kunnen leveren. Verzekeraars vragen om een gecertificeerd CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie, ook wel klasse 3 alarm genoemd. Er zijn verzekeraars welke een andere benaming gebruiken, maar uiteindelijk komt deze beschrijving op hetzelfde neer. Indien voor de verzekeraar een CCV SCM autoalarm vereist is heeft u een waarborg met een CCV SCM certificaat.

Het CCV SCM alarmsysteem met hellingdetectie is gelijk aan een CCV SCM alarmsysteem, maar daarbij is ook nog een hellingshoekdetectie noodzakelijk. Heel logisch eigenlijk als de tekst letterlijk gelezen wordt. Toch wordt in praktijk een hoop onduidelijkheid gecreëerd door diverse omschrijvingen van deze klasse. Hellingshoekdetectie zorgt ervoor dat zodra de auto wordt weggesleept of het voertuig wordt opgekrikt het alarmsysteem af gaat. Daarnaast is het systeem voorzien van een startonderbreker met extra autorisatie, interieurbeveiliging, noodstroomsirene met back-up accu en optische signalering (knipperlichten). Het alarmsysteem kan afhankelijk van de wensen gewoon bediend worden via de originele sleutel. Het zogenaamde keyless entry systeem blijft behouden en wordt met dit autoalarm een stuk veiliger.

Het autoalarm is voorzien van een draadloze transponder welke volledig automatisch autoriseert. Naast de autorisatietransponder geeft de autosleutel zelf het goede signaal en wordt de startonderbreker gedeactiveerd. Naast draadloze autorisatie kan ook worden gekozen voor handmatige autorisatie, zodat zelf bepaald wordt wanneer de auto wordt vrij gegeven. De keuze is aan de klant en vooraf duidelijk te bepalen.


Kenmerken CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie, klasse 3 autoalarm


-    Startonderbreker met extra autorisatie;
-    Omtrekbeveiliging voor beveiliging van alle deuren;
-    Interieurbeveiliging;
-    Hellingshoekdetectie bij afslepen of opkrikken van het voertuig;
-    Optische signalering bij alarm door middel van de knipperlichten;
-    Akoestische signalering met een noodstroom sirene met back-up accu;
-    CCV SCM certificaat ten behoeve van de verzekering;

Indien er toch nog onduidelijkheden zijn over het autoalarm adviseren wij onderstaande veel gestelde vragen (FAQ) door te lezen.

ccv scm alarmsysteem met hellingshoekdetectie autoalarm

FAQ – Veel gestelde vragen  - Alarmsysteem met hellingshoekdetectie


Hieronder geven wij antwoord op veelgesteld vragen over onze CCV SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Mochten er desondanks zaken nog niet duidelijk zijn kunt u ons altijd emailen.


Wat is relay attack?


Bij relay attack wordt het signaal van de autosleutel draadloos uitgelezen door specialistische apparatuur. Dieven moeten hiervoor met zijn tweeën zijn want een autodief moet bij het voertuig staan en de andere in de buurt van de sleutel. Een relay attack kan het signaal tussen auto en sleutel verlengen tot wel 300 meter, dus al staat uw voertuig niet in de buurt van uw sleutel is deze alsnog te openen.
Alleen voertuigen met een keyless entry systeem kunnen gerelayed worden. De draadloze sleutel zendt een signaal uit wat dieven oppikken en gebruiken om het voertuig te stelen of een inbraak te plegen.

Beveiligt jullie CCV SCM autoalarm tegen relay attack?


Ja, onze aftermarket autoalarmen met extra autorisatie beveiligen auto’s tegen relay attack. Het extra autoalarm zorgt voor een extra startonderbreker die niet door relay attack kan worden omzeild. Fleetaccess adviseert altijd een aftermarket autoalarm te installeren, omdat gestandaardiseerde af-fabriek autoalarmen binnen no-time te kraken zijn. Mediakanalen zoals YouTube staan vol met voorbeelden. Naast het autoalarm kunnen wij het voertuig nog beter beveiligen tegen relay attack met een Keyless Protector. Zie volgende vraag voor een omschrijving hierover.


Wat is een Keyless Protector?


De Keyless Protector is een baanbrekende uitvinding tegen relay attack. Het is niet vergelijkbaar met een autoalarm of voertuigvolgsysteem. Het beveiligd de sleutel optima forma. De Keyless Protector wordt rondom de batterij van de sleutel geplaatst, zodat de sleutel automatisch in slaap gaat. Binnen 3 minuten is de sleutel niet meer bereikbaar voor de moderne dief en kan er niks meer mee gedaan worden. Relay attack is daarmee onmogelijk geworden. De Keyless Protector is de perfecte uitbreiding op uw CCV SCM autoalarm met of zonder hellingshoekdetectie. Deze extra security layer maakt uw auto nog veiliger.

Is Fleetaccess CCV SCM gecertificeerd om een autoalarm te mogen inbouwen?


Fleetaccess BV is de grootste onafhankelijke CCV SCM installateur van Nederland. Alle installaties worden uitgevoerd door eigen personeel welke in het bezit zijn van een CCV SCM certificering. Onze installateurs worden continue bijgeschoold om up-to-date te blijven.

Kan een achteraf ingebouwd aftermarket autoalarm storingen veroorzaken in de auto?


Elk achteraf, maar ook af-fabriek ingebouwd systeem kan storing veroorzaken. Bij een vakkundige installatie ontstaat doorgaans geen storing. Indien deze toch ontstaat leveren wij een uitgebreid serviceplan. Fleetaccess geeft 5 jaar inbouwgarantie op alle installatie werkzaamheden . Daarnaast leveren wij 2 jaar fabrieksgarantie. In noodgevallen leveren wij buiten kantooruren een 24/7 storingsdienst die u altijd weer op weg kan helpen.

(* = verplicht veld)