CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Autoalarm
Een alarm voor uw auto is tegenwoordig onmisbaar. Iedere maand zijn duizenden auto’s slachtoffer van inbraak of diefstal. En dat kost u tijd én geld. Met het juiste autoalarm verkleint u de kans op een inbraak of diefstal. Een alarm houdt een dief namelijk buiten de autodeur. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de kans op diefstal van een auto met een auto alarm systeem 74% kleiner is dan een auto zonder alarm. Bovendien is een alarmsysteem in de auto bij steeds meer verzekeringspartijen een eis. Fleetaccess heeft een uitgebreid aanbod met de beste SCM alarmsystemen voor uw auto. Wij helpen u graag met advies en installatie.

Auto alarm systemen


Er zijn verschillende soorten alarmsystemen voor uw auto. Deze systemen zijn opgedeeld in vijf klassen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

SCM Klasse 1 alarm: startonderbreker met eigen autorisatie

Dankzij de startonderbreker is het extra moeilijk een auto te starten zonder sleutel. Dit systeem schakelt direct in wanneer je de sleutel uit het contact haalt.

SCM Klasse 2 alarm: SCM alarmsysteem

Met dit alarm is uw auto uitgerust met een startonderbreker én een inbraakdetectie. Met een inbraakdetectie gaat er direct een alarm af wanneer iemand probeert de portier van een gesloten auto te openen.

SCM Klasse 3 alarm: alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Het auto alarmsysteem met hellingshoekdetectie houdt rekening met diefstal van buitenaf. Het alarm gaat bijvoorbeeld af wanneer dieven uw auto opkrikken. Dit alarm is ook uitgerust met de startonderbreker en inbraakdetectie.

SCM Klasse 4- en SCM klasse 5 alarm: VbV - SCM voertuigvolgsysteem

Dit alarmsysteem omvat alle vormen van autobeveiliging en is daarom de beste keuze. Naast de startonderbreker, inbraak- en hellingshoekdetectie heeft deze klasse ook een voertuigvolgsysteem. Dit systeem volgt uw auto continu, waardoor hij bij diefstal gemakkelijk terug te vinden is. Wanneer dieven het signaal verstoren, krijgt de meldkamer een melding.

Daarnaast is deze lijst sinds kort uitgebreid met een VbV / SCM terugvindsysteem en het KE01 CCV SCM gecertifceerde Keyless Entry systeem. Dit terugvindsysteem is een extra optie bij een van de vijf klassen. Het terugvindsysteem maakt het inbrekers moeilijk uw auto te saboteren en te lokaliseren. Het Keyless Entry systeem wordt ook wel de aanvullende maatregel KE01 genoemd. Dit bewezen systeem wordt door een SCM gecertificeerd bedrijf aangebracht en beschermd beide autosleutels tegen een zogeheten relay attack. Met deze maatregel kiest u voor een optimale bescherming van uw met keyless entry uitgeruste wagen.

Auto alarm inbouwen


Steeds meer verzekeraars verplichten de aanwezigheid van een beveiligingssysteem in uw auto. Fleetaccess helpt u graag bij de keuze voor het juiste auto alarm systeem én het inbouwen van een dat systeem. Wij zijn een erkend installatiebedrijf met zeer ervaren installateurs. Zij zorgen ervoor dat uw auto alarm systeem direct optimaal werkt. Dit kost u geen extra tijd of kilometers. Wij komen namelijk graag naar een voor u gewenste locatie, zoals bij u thuis of op uw werk. De inbouw duurt 2 tot 8 uur, afhankelijk van het type auto. Gaat u liever naar een inbouwlocatie? Dat kan bij een van de 25 locaties door heel Nederland.

Auto alarm inbouwen prijs


Fleetaccess heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Maar dat betekent niet dat onze prijzen ook hoog zijn. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Het inbouwen van alarmsystemen is daarom niet duur.

Bij Fleetaccess is het inbouwen van een auto alarm systeem bij de aanschaf inbegrepen. Bovendien krijgt u direct een SCM certificaat en 5 jaar garantie.


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u binnen één werkdag.


Waarom een auto alarm kopen bij Fleetaccess?


 •     Geschikt voor elk merk, model en type auto, vergelijkbaar met af-fabriek alarmsysteem;
 •     A-kwaliteit tegen B-prijzen, met dezelfde service en garantie;
 •     Inbouwen SCM alarmsysteem of voertuigvolgsysteem met eigen autorisatie kan op locatie bij u thuis of op het werk;
 •     Inbouwen kan ook bij één van onze 25 inbouwlocaties door heel Nederland;
 •     Meer dan >2400 klanten beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8.9
 •     Meer dan >25000 autoalarmen geïnstalleerd;
 •     Altijd 5 jaar garantie op alle inbouwwerkzaamheden;
 •     Wij leveren aan particulier en bedrijf;
 •     Professionele monteurs met 10 jaar inbouwervaring;
 •     24 / 7 Storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is;
 •     SCM / KIWA / CCV / RDW gecertificeerd en erkend installatiebedrijf;
 •     Klaar terwijl u wacht, onze wachtruimtes zijn voorzien van gratis koffie en Wi-Fi?

 

Offerte aanvragen


Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen binnen 1 - 2 werkdagen contact met u op.
U kunt ook altijd bellen met 088 - 0123 300 tijdens kantooruren. Onze medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

(* = verplicht veld)

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement