Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
Fleetaccess heeft al jaren ervaring in de voertuigbeveiligingsbranche. Hierbij focussen we ons altijd op maximale kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. We leveren de beste producten voor de beste prijs. Daarom werken we alleen samen met merken waarvan we weten dat ze aan onze hoge eisen voldoen. In dit blog lichten we één van de merken uit: Fleetprotect

CCV/SCM-gecertificeerde voertuigbeveiliging

Van bedrijven met een compleet wagenpark tot particulieren; bij Fleetaccess kunt u altijd terecht voor de beste voertuigbeveiliging. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. We bouwen dan ook uitsluitend CCV/SCM-goedgekeurde autoalarmen in. Voor ieder merk en type voertuig is een ander merk beveiligingssysteem het meest geschikt, daarom bekijken we per aanvraag welk systeem het meest geschikt is om te installeren. 
 

Fleetprotect: productontwikkeling met 20+ jaar ervaring

Fleetprotect is een spin-off van Fleetaccess. Het bedrijf ontwikkeld beveiligingssystemen op basis van meer dan 20 jaar ervaring en kennis in de beveiligingsbranche. Fleetprotect biedt als een van de weinige CCV/SCM-leveranciers alle mogelijke CCV/SCM-gecertificeerde voertuigbeveiligingssystemen
 

Alle mogelijke alarm- en voertuigvolgsystemen

Van de Klasse 1 alarm startonderbreker tot het meest geavanceerde Klasse 5 alarm en van de KE01 Keyless Protector tot het Klasse TV01 terugvindsysteem; Fleetprotect biedt alle mogelijke alarm- en voertuigvolgsystemen. De combinatie van de producten zorgt voor maximale synergie. 
 

Fleetprotect beveiligingssystemen

Afhankelijk van de eisen vanuit de verzekeraar en uw eigen wensen kunnen we de volgende Fleetprotect beveiligingssystemen inbouwen. Het inbouwen van de systemen kan op locatie of op een van onze eigen inbouwlocaties.
 
 1. KE01 Keyless Protector: Met de Keyless Protector is een voertuig beveiligd tegen relay attack, doordat de keyless entry sleutel automatisch uitschakelt wanneer deze stilligt.
 2. Klasse 1 alarm: Een Klasse 1 alarm is een startonderbreker. Met een startonderbreker kan een voertuig niet worden gestart zonder sleutel.
 3. Klasse 2 alarm: Een Klasse 2 alarm is een aanvulling op de startonderbreker. Extra functies zijn een alarmsysteem en inbraakdetectie. Door beveiliging op alle deuren beschermt dit systeem een voertuig tegen inbraak.
 4. Klasse 3 alarm: Het Fleetprotect Klasse 3 alarm bevat alle functies van het Klasse 2 alarm, aangevuld met hellingshoekdetectie. Dit is de hoogste klasse tegen inbraak.
 5. Klasse 4 alarm: Het Klasse 4 alarm is een voertuigvolgsysteem en zorgt ervoor dat een gestolen voertuig gevolgd en opgespoord kan worden. Klasse 4 dient minimaal met een klasse 1 alarm te worden gecombineerd. 
 6. Klasse 5 alarm: Wanneer je een Klasse 3 alarm combineert met het Klasse 4 systeem ontstaat een Klasse 5 alarm. Dit systeem biedt maximale beveiliging tegen inbraak en diefstal.
 7. TV01 Peilzender: De TV01 Peilzender is een passief terugvindsysteem en is bedoeld om een voertuig terug te vinden. Dit systeem zendt 2 keer per 24 uur een locatie door en gaat daarna weer uit. 

Wat maakt Fleetprotect uniek?

Met de producten van Fleetprotect bent u verzekerd van de beste voertuigbeveiliging. De voordelen van Fleeprotect:
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Fleetprotect of over een van de andere merken waarmee we werken bij Fleetaccess? Of bent u benieuwd welk voertuigbeveiligingssysteem we aanraden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts adviseren u graag.