Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
In de eerste drie maanden van 2018 is het aantal diefstallen gestegen bij Hybride auto’s. Stichting aanpak voertuigcriminaliteit (AVC) spreekt niet meer van een incident, maar een trend.

In het eerste kwartaal van 2017 werden 31 hybride voertuigen gestolen, in het eerste kwartaal van 2018 maar liefst 80! Stichting AVC meld; “De stijging is totaal toe te schrijven aan het merk Toyota. Vorig jaar werden er 6 gestolen. Nu 55.”

Bij Toyota is vooral het model RAV4 populair onder het dievengilde. Van alle gestolen Toyota’s, in het totaal 55, waren er 25 Toyota RAV4 modellen. Naast de RAV4 is ook het nieuwste model de Toyota C-HR populair. Van dit model zijn er maar liefst 16 gestolen in 1 kwartaal.  De Toyota RAV4 is maximaal 3 jaar oud en de C-HR maximaal 2 jaar.

Voorkomen is beter dan genezen!


Veel auto eigenaren en leasemaatschappijen vragen zich af hoe ze dit soort diefstallen kunnen voorkomen. Voertuigen hebben toch af-fabriek al een goede startonderbreker of alarmsysteem? Het antwoord hierop is; NEE.

Af-fabriek systemen zijn gemakkelijk voor dieven te omzeilen c.q. te relayen. Veel Toyota’s zijn gemakshalve voorzien van een zogenaamd keyless entry systeem. Dit keyless entry systeem is gemakkelijk te relayen door speciale diefstal apparatuur. Met deze apparatuur kunnen dieven binnen 20 seconden uw auto stelen. Meerdere voorbeelden hiervan zijn te vinden op You-tube en diverse andere nieuwskanalen.


Sleutels in koekblikje?


In de media is de afgelopen tijd een hoop geschreven over diefstal en inbraak bij auto’s. Sommige mensen claimen de oplossing gevonden te hebben met hun sleutel in een koekblik te stoppen. Ja, dit is een mogelijke oplossing, maar absoluut geen sluitende oplossing. Met deze methode wordt alleen het signaal van de sleutel geblokkeerd en deze methode is eigenlijk alleen effectief met keyless entry/keyless go. Echter worden niet alleen auto’s gestolen met keyless functionaliteiten. Dieven hebben tal van andere methodes om voertuigen te stelen. OBD killers, Sleutel kopieën, canbus manipulatie, etc.

De oplossing


Fleetaccess adviseert niet alleen te kiezen van een metalen koekblikje. Wij adviseren een goedgekeurd SCM alarmsysteem met extra autorisatie te installeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties.

Met een SCM alarmsysteem met extra autorisatie luistert de auto niet alleen meer naar de originele sleutel, maar ook naar een extra autorisatie methode. Deze methode kan draadloos of handmatig zijn.
Met extra autorisatie moet dubbel toestemming gegeven worden om het alarmsysteem uit te schakelen en het voertuig te kunnen starten.
Onze mensen kunnen u perfect adviseren welke oplossing het beste bij uw auto past. Bel tijdens kantooruren met 088-0123300 of stuur een email naar info@fleetaccess.nl

Snel links SCM alarmsystemen;

SCM startonderbreker met extra autorisatie
SCM alarmsysteem
SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie met extra autorisatie
SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement